AUDIO. Locul de parcare mai scump în Reşiţa cu 25%, faţă de anul trecut!

parcari

Locul de parcare mai scump în Reşiţa cu 25%, faţă de anul trecut!

Taxa locului de parcare pentru cetăţeanul Reşiţei a urcat în 2014 cu 25%, faţă de anul precedent, chiar dacă veniturile aceluiaşi reşiţean s-au diminuat.

Vorbim aici de cei care beneficiază de rezervarea locului de parcare la domiciliu, preţul urcând fulminant pentru buzunarul reşiţeanului de rând de la 74,40 de lei, la 99,70 lei (psihologică lucrătura cu preţul actual, doar ca să nu putem spune 100 de lei). Aşadar, nu cu 5 , nici cu 10, ci direct cu 25,50 lei! Totodată a crescut şi taxa de parcare pentru persoanele care au autoturismele înmatriculate în străinătate de la 120 la 160,80 de lei pe an, iar la aceasta sumă se aplică şi TVA.

Consiliul Local a mai hotărât majorarea taxei pentru parcarea curentă a vehiculelor de peste 5 tone, dar şi taxele pentru parcarea ocazională a vehiculelor.

O altă problemă, cu a cărei rezolvare ne ameninţă primăria reşiţeană încă de prin 2008, este realizarea unor parcări îndestulătoare pentru numeroasele autovehiculele din cartierul Govândari, zonă a Reşiţei unde se regăseşte concentrată majoritatea populaţiei oraşului.

Problema trenează iar numărul autoturismelor creşte în municipiul de pe Bârzava…

Reşiţenii spun că sunt nemulţumiţi de această măsura a scumpirii locurilor de parcare şi de problematica pe care o ridică acestea în Reşiţa:

 parcare-audio

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei