Audierile în dosarul DRDP continuă! Lideri PSD, chemați azi la sediul DNA Timișoara!

 

modelmic

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, audiat azi, la ora 12:00, la DNA Timişoara, în dosarul mitei pe care erau nevoiţi să o plătească în vămile româneşti şoferii de camioane. Dimineaţă a fost audiată, în calitate de martor, şefa PSD Caraş-Severin, deputatul Luminiţa Jivan, care a declarat:

Am fost citată telefonic în cursul zilei de astăzi să vin să dau o declarație. Mi s-a adus la cunoștință că am calitatea de martor și nu am nimic de declarat. Am declarat domnilor procurori ce aveam de declarat, ca martor, în dosarul în care s-a discutat despre o posibilă influență pentru ocuparea unui post în care se povestea de două ori despre numele meu. Am dat declarații domnilor procurori și bănuiesc că o să se încheie lucrurile aici! Vedem zilele acestea! Nu am absolut nicio legătură, nu a ajuns nimic în Caraș, nu mă simt vinovată cu nimic!”

După Luminiţa Jivan, a fost audiat, tot în calitate de martor, şi fostul vicepremier, senatorul PSD de Arad, Mihai Fifor.

Era absolut firesc să răspund solicitărilor procurorului de caz pentru că nu am avut niciodată nimic de ascuns, întotdeauna am fost un om care a respectat legea și întotdeauna am spus că dacă vreodată este nevoie mă pun fără niciun fel de probleme la dispoziția organelor de cercetare atunci când e nevoie de mine și de informații pe care aș putea să le știu. Vreau să spun cu toată fermitatea că nu am cunoștință de tot ce s-a întâmplat în acest dosar!”, a declarat Mihai Fifor.

Reamintim, 15 persoane sunt cercetate în dosarul mitei pe care erau nevoiţi să o plătească în vămile româneşti şoferii de camioane. Sunt vizate şi unele angajări la Regionala de Drumuri Timişoara. Printre cei cercetaţi se numără parlamentarii PSD de Arad, Dorel Căprar şi Florin Tripa, senatorul PSD de Caraş-Severin, Ionuț Chisăliţă şi Cătălin Ispravnic – care a fost demis din funcția de director al Regionalei de Drumuri Timişoara.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei