Moș Crăciun vine la copiii din Caransebeș însoțit de Gașca Zurli!

modelmic

Moș Crăciun ajunge și la copiii din Caransebeș, marți, 17 decembrie, când sania sa trasă de reni va poposi în piața din fața Primăriei. Și nu vine singur, ci cu Gașca Zurli, ajutoarele sale, care vor cânta și vor împărți cadouri tuturor copiilor, așteptați cu mic cu mare să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.

Consilierul local, Andra Pleșa, cea care a organizat acest eveniment în parteneriat cu Teatrul DA Reșița, îi așteaptă pe copiii din Caransebeș, ca împreună cu părinții și bunicii lor să îi facă lui Moș Crăciun și celor din Gașca Zurli, care vin pentru prima dată în Caransebeș, o primire de neuitat, cu multă dragoste, căldură, veselie și bucurie.

Așadar, marți, începând cu ora 18:00, copiii mici și mari sunt chemați să transforme piața din fața Primăriei într-un loc al tuturor celor cu suflet de copil, alături de Moș Crăciun și Gașca Zurli.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei