Anunț – S.C. OVALOR CONSTRUCT SRL

anunt

Anunț public

privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

 

S.C. OVALOR CONSTRUCT SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: amenajare lac de agrement prin exploatare nisipuri și pietrișuri în perimetrul temporar de exploatare Nera – Bozovici propus a fi amplasat în extravilanul com. Bozovici, jud. Caraș Severin.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru protecția mediului Caraș Severin, Reșița, str. Petru Maior, nr. 73 în zilele de luni-joi, între orele 08,00 – 15,00, și vineri între orele 08,00 – 13,00 și la sediul  S.C. OVALOR CONSTRUCT SRL, mun. Reșița, Piața Republicii, nr.22, scara A, ap. 1, jud. Caraș Severin.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș Severin, Reșița str. Petru Maior, nr. 73.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei