Andrei Plujar, ales președintele USR Caraș-Severin în urma fuziunii!

plujar

Alegerile județene organizate în urma fuziunii dintre partidele USR și PLUS s-au desfășurat duminică, 27 iunie 2021.

În urma votului delegaților filialelor locale din Caraș-Severin s-au stabilit organele de conducere și control care au primit un mandat pentru a coordona filiala județeană pentru o perioadă de 2 ani.

Președintele USR Caraș-Severin a fost ales Andrei Plujar, cu un număr de 102 voturi, dintr-un total de165 voturi valabil exprimate, candidați pentru funcție fiind cei doi foști colideri, Andrei Plujar (USR) și Daniel Toma (PLUS).

Biroul Județean al USR Caraș-Severin este unul cu o largă reprezentare, el fiind lărgit la 21 de membri, reprezentanți din diferite regiuni ale județului, din care șapte vicepreședinți: Adrian Șerbescu, Daniel Korcsek, Constantin Boia, Luminița Dolângă, Lucian Cocar, Cristian Coadă, Ion Anoca.

Alături de cei șapte vicepreședinți din BJ fac parte: Teodora Sinculeț, Constantin Barbu, Cosmina Cserny, Dumitru Laitin, Ion Bugariu, Ion Chincea, Daniela Suflea, Pavelică Lopătiță, Flavius Vuia, Alin Panduru, Nicoleta Gherman, Bogdan Gîrbovan, Claudiu Rusu.

Filiala USR Caraș-Severin va fi reprezentată la Congresul USR din octombrie de către 8 delegați aleși prin vot secret.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei