Alimentarea cu gaz, sistată joi la Reșița! Delgaz Grid anunță finalizarea unei investiții 1,7 milioane de lei

oprire gaz

Compania Delgaz Grid anunță finalizarea unei lucrări de investiții în cartierele Stavila și Lend din municipiul Reșița, care a constat în modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 2,2 km, care includ și o supratraversare a râului Bârzava. Investiția s-a ridicat la 1,7 milioane de lei, iar conform celor de la Delgaz Grid va duce la creșterea siguranței și a calității serviciului de distribuție a gazelor naturale pentru clienții din zona respectivă.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuție, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată joi, 1 iulie, începând cu ora 08:00, pe mai multe străzi din Reșița: Digului, Bârzavei, Aurel Vlaicu, Toplița, Soarelui, Zimbrului, Prislop, Comarnic, Carașului, Colinei, Islazului, Nera, Văliugului, Paralela Văliugului, Vasile Pârvan, Ghiocelului, Minda, Bașovăț, Sodol, Marginea, Călugăreni, Războieni, Târnoveni, Colonia Scânteii, Zorilor, Scânteii, Primăverii, Lend, Cireșului, Vișinului și Rozelor.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00.

„Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat și mulțumește pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări”, transmit reprezentanții Delgaz Grid.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei