„Moțiunea de cenzură NU a trecut! Guvernul condus de Florin Cîțu va merge mai departe“

dr

Reușița partidelor aflate în arcul guvernamental, de a respinge moțiunea de cenzură inițiată de PSD și AUR, este salutată, rând pe rând de parlamentarii puterii. Printre aceștia și deputatul liberal de Caraș-Severin Dumitru Rujan:

„Moțiunea de cenzură NU a trecut! Guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîțu va merge mai departe, pentru a pune în aplicare programul de guvernare, de care are nevoie țara noastră! Nu pot să nu remarc totuși ipocrizia social democraților care acum, din locurile călduțe din Opoziție, aduc acuzații după acuzații uitând că fix ei sunt cei care au provocat cele mai mari dezastre, pe care astăzi trebuie să le reparăm. Și nu doar asta facem“.

Parlamentarul Rujan aduce în prim plan reușitele Guvernului liberal:

„Guvernul condus și susținut de PNL este un guvern de succes căci a reușit: redresarea rapidă a economiei după criza economică și sanitară. Mai mult chiar, România are în acest moment una din cele mai bune situații epidemiologice din Europa. Totodată, Guvernarea liberală reprezintă garanția că pensiile și alocațiile vor continua să crească sustenabil. Așezăm economia pe baze liberale, iar mărirea alocațiilor și pensiilor în anii ce vin vor fi roade firești ale performanței unei economii așezată pe baze liberale. Vom avea creștere economică sănătoasă ce ne va permite să facem aceste măriri din performanță economică, nu pe datorie, cum făcea PSD“ a mai afirmat deputatul PNL de Caraș-Severin Dumitru Rujan, într-o postare pe rețeaua sa de socializare.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei