Accident la Jupa! Impact între un tir și un autoturism! Ultimul, scos în decor!

foto accident Jupa

Un accident, care putea avea urmări dintre cele mai grave, s-a petrecut în această seară pe Drumul European E 70, în imediata apropiere a cartierului Jupa din Caransebeș.

Un autotren înmatriculat în Austria, care rula din direcția Caransebeș spre Lugoj, ar fi suferit o explozie la anvelopa stânga față iar șoferul acestuia s-a trezit aruncat pe contrasens. Acesta a declarat martorilor că a încercat să frâneze și să redreseze autovehiculul de mari dimensiuni, dar nu a reușit să-l repună pe trasă.

Din sens opus se deplasa un autoturism Opel Corsa, care a fost acroșat de tir, în urma impactului acesta fiind aruncat în afara carosabilului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma accidentului care s-a petrecut în această seară la Jupa.

autoturism Corsa la Jupa

Varianta șoferului austriac de tir, diferită!

Întrebat de reporterul Reper24 care a fost cauza producerii accidentului de la Jupa, acesta declară că nu ar fi suferit nicio explozie la anvelopele autotrenului, iar vinovat de producerea accidentului este nimeni altul decât șoferul Opelului Corsa, care ar fi intrat pe contrasens și ar fi acroșat tirul?!

Urmează ca în urma cercetărilor de la fața locului, polițiștii să stabilească cu exactitate care a fost adevărul și cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Pentru moment, la fața locului se află un echipaj de poliție care dirijează circulația pe un singur sens de mers, cel mai probabil până la tractarea și scoaterea autotrenului de pe partea carosabilă a DN 6.

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Adrian

  Hmmmm, sunt sigur ca varianta austriacului este adevarata.
  La cum ii cunosc eu pe soferii rumani (toata ziua cu ochii in telefon) … sunt convins ca asa s-a intamplat. Rumanul a intrat pe contrasens. De fapt nu a intrat cu toata masina ci doar a scos un colt al masinii dincolo de linia de demarcatie a celor doua benzi, in timp ce butona telefonul.
  Iar martorii incearca sa-l scoata basma curate pe soferul Opelului.

 2. zero

  Bine că nu sunt victime umane de data asta.
  Din fotografie vedem TIR-ul austriac virat mult spre stânga, oprint în cele din urmă pe contrasens. Nu se vede starea anvelopei stanga faţă.
  Foarte probabil că aşa a reuşit să compenseze explozia din faţă stânga, fără să se răstoarne cu totul. Artist!
  Normal, TIR-ul ar fi virat spre dreapta pentru a evita o coliziune frontală cu autoturismul (presupus ca intrat pe contrasens).
  “şoferul acestuia (TIR) … a declarat martorilor (?!) că a încercat să frâneze și să redreseze autovehiculul de mari dimensiuni, dar nu a reușit să-l repună pe trasă.”
  Restul par omagii aduse calităţii şi infailibilităţii anvelopelor austriece.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei