A ars de viu în propria mașină; accident tragic în apropierea municipiului Reșița

1

Ora 1 și 15 minute în noaptea de sâmbătă spre duminică, oră fatidică pentru un bărbat de 34 de ani. Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la ieșirea din comuna Târnova, un autoturism răsturnat în afara părții carosabile a luat foc. Au intervenit de urgență și militarii Detașamentului de Pompieri Reșița, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD

2

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582 A, din direcția Târnova către Țerova, a lovit cu autoturismul un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar bărbatul care se afla singur în mașină a rămas captiv în interior, fiind găsit carbonizat.

3

Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicule, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Lacucaracea

    Eu nu văd nici un ,, accident ” aici , precum nu a existat nici în multe alte situații asemănătoare ( ştiți voi foarte bine la ce mă refer ) ! Învățați şi voi noțiunile – termenii ( macar cele din DEX , ca să nu mai aducem vorba aici de cele de specialitate )…iar ulterior folosiți-i corect.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei