45 de locuri de muncă sunt disponibile în Caraș-Severin

a

Prin Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă din Caraș-Severin sunt disponibile, în această săptămână, 45 de locuri de muncă în localitățile: Bocșa și Reșița, a precizat purtătorul de cuvânt al agenției județene, consilier superior Carla Goagă.

Pentru orașul Bocșa sunt ofertate 11 locuri de muncă în meseriile: inginer electro, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician, operator cnc, zidar rosar tencuitor, dulgher și zugrav.

Celelalte 36 de locuri de muncă disponibile3 în această săptămână prin AJOFM, sunt în Reșița și vizează meserii precum:   Coafor Stilist,  Contabil,  Electrician,  Faianțar,  femeie de serviciu, inginer construcții civile, Inspector specialitate gr IA – Compartimentul Investitii, Tehnic, instalator, lucrător comercial, Muncitor calif treapta III – Atelier Serviciul de Iluminat Public, Muncitor calif tr.I – Atelier Reparații Clădiri, Muncitor calif tr.III – Atelier Reparații Clădiri, Muncitor calif tr.IV – Atelier Spații verzi, seră, muncitor calif tr.IV – Atelier Transport Utilaje și Dezăpezire, Muncitor calif. Tr. IV -Atelier Administrare cimitire și pompe funebre, șofer tr.I – Atelier Transport, Utilaje și Dezăpezire, șofer tr.I -Atelier Serviciul de Iluminat Public, zidar și zugrav.

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.

 

Dan AGACHE

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei