1.000 de sportivi din România și Ungaria au participat la Supermaratonul internaţional Bekescsaba-Arad

modelmic

Aproximativ 1.000 de sportivi, atât din România cât și din Ungaria au participat recent la cea de-a XVIII- ediţie a supermaratonului Bekescsaba – Arad. La festivitatea de premiere a fost prezent și cărășanul Florin Vasiloni, în prezent consul general al României la Gyula. 

Competiția s-a întins pe parcursul a două zile, în care concurenții au avut de parcurs 200 de kilometri. Participanții s-au întrecut în probele de alergare, ciclism şi patine cu rotile. Conform organizatorilor, din cei 1.000 de concurenți, peste 400 au fost din România.

La startul maratonului şi festivitatea de premiere de la Bekescsaba,  au participat numeroşi oficiali din judeţele Arad şi Bekes, printre care Gheorghe Falcă, primarul Aradului, Peter Szarvas, primarul oraşului Bekescsaba, Tiberiu Juhasz, preşedintele Autoguvernării Minoritare Româneşti din Bekescsaba, Levente Bognar, viceprimarul Aradului, consilieri locali şi judeţeni din cele două judeţe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650818358243″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei