Zi istorică pentru Măureni! Edilul Filimon primește vizita premierului Ludovic Orban, pentru recepția unui proiect derulat prin CNI

 

modelmic

Zi istorică pentru comuna Măureni. Vineri, 21 august, în comuna cărășeană vor avea loc două evenimente cu care locuitorii din Măureni nu se întâlnesc prea des: vizita premierului României și recepția unui proiect deosebit de important pentru cetățenii din Măureni și Șoșdea, pe care aceștia și l-au dorit realizat de ani de zile și care într-un final a fost dus la îndeplinire în administrația Filimon.

Prim-ministrul Ludovic Orban, în cadrul vizitei de lucru programată mâine în partea de vest a țării, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, se va opri și la Măureni, pentru a fi de față de recepția unui proiect în valoare de aproape 9 milioane de lei, derulat prin Compania Națională de Investiții și care presupunea asfaltarea a aproximativ 9 km de străzi. O premieră pentru localitatea cărășeană, având în vedere că unele din aceste străzi au trecut pentru prima dată printr-o astfel de lucrare.

Mă simt onorat de vizita premierului Orban. Faptul că prim-ministrul României, indiferent de culoarea politică, a ales să vine în comunitatea noastră pentru a participa la recepționarea unui proiect, este fără îndoială o zi istorică pentru Măureni”, precizează primarul Brian Filimon.

Premierul Orban este așteptat la Măureni vineri, în jurul orei 14:00. Acesta va fi însoțit de ministrul de Interne, Marcel Vela.

foto Ludovic Orban: caleaeuropeana.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “a ales să vine”

    A ales că … “să vine”.
    Că şi Vela a mai fost să îşi admire “opera”, chiar cu elicopterul MAI.
    Doar că, din păcate, nu el a rămas acolo.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei