Zeci de amenzi, aplicate de polițiștii cărășeni într-o singură noapte!

modelmic

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Caransebeș și Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș au acționat în noapte de sâmbătă spre duminică pe raza municipiului Caransebeș și a localităților învecinate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a delictelor la regimul silvic.

În urma controalelor, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.000 de lei și au fost reținute 5 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, poliţiştii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea legislației în domeniul silvic, fiind ridicați în vederea confiscării 2 metri cubi lemn, transportați fără documente legale.

Totodată, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În cadrul activității de control, polițiștii rutieri au întocmit 3 dosare de cercetare penală, două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Un bărbat în vârsta de 54 de ani, din Timișoara, a fost depistat conducând un autoturism pe DN 68, pe raza localității Obreja, sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autoturismului a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală”, detaliază Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Conform Alinei Boeru, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin organizează astfel de activități permanent, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza județului.

78890292_439164576769622_2721809934701297664_n

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei