Zece cărășeni au căzut în stradă din cauza caniculei! Vezi raportul DSP!

modelmic

 

Căldura excesivă a făcut victime printre cărășeni, cu toate că autoritățile județene și meteorologii au emis avertizări din timp. Zece persoane au căzut în stradă miercuri din cauza aerului fierbinte de afară.

Cele zece cazuri semnalate au fost la Reșița și la Caransebeș, asta în ciuda faptului că în Caraș-Severin există 16 puncte de prim ajutor, dotate cu dozatoare de apă și aparatură medicală de determinare a tensiunii arteriale, puncte în care sunt prezente și cadre medicale.

Potrivit Serviciului de Ambulanță al județului, la această oră există personal suficient pentru preluarea cazurilor care necesită intervenție de urgență sau spitalizare.

Ambulanța a fost solicitată de 112 ori. De asemenea, inspectorii DSP au efectuat miercuri șase controale privind respectarea măsurilor anticaniculă.

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei