Zaharia Șandru, instalat astăzi oficial director general al Direcției Silvice Caraș-Severin, în fața deputatului Luminița Jivan, a prefectului Matei Lupu și a fostului șef Romsilva, Adam Crăciunescu!

   modelmic

Așa cum anunțam, inginerul silvic Zaharia Șandru, a fost numit director general al  Direcției Silvice Caraș-Severin, în locul lui Daniel Poliță, care va reveni în funcția de director comercial, în locul lui Dan Câmpan. Șandru vine la conducerea silvicultorilor cărășeni din postura de șef al Ocolului Silvic Teregova și după ce a fost în trecut director tehnic al Direcției Silvice, fiind familiarizat cu aparatul și problemele din teren ale acestei instituții, care gestionează „aurul verde” al județului.

Instalarea a avut loc în fața șefilor de ocoale și departamente din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin iar invitați la prezidiu au fost  pentru silvicultorii din Banatul de Munte deputatul Luminița Jivan, prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu și fostul șef al Romsilva, Adam Crăciunescu, actualmente consilier al directorului general RNP.

Crăciunescu, care a precizat din capul locului că expertiza lui Zaharia Șandru ca director tehnic îl ajută în demersul preluării mandatului în funcția de director al Direcției Silvice, a dat citire ordinelor de numire în funcție a lui Zaharia Șandru și de revenire a lui Daniel Poliță la departamentul comercial, atrâgând atenția asupra „derapajelor” care au loc la nivelul unor sectoare din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin, pe care Șandru va avea obligația să le elimine în scopul bunei funcționări a instituției.

Deputatul Luminița Jivan, care i-a mulțumit lui Daniel Poliță pentru activitatea de 2 ani și 10 luni depusă, l-a asigurat pe noul director general al Direcției Silvice de întregul sprijin în derularea activității silvice și a ținut să le transmită silvicultorilor prezenți dorința ei și a colegilor ei social-democrați de a face mai mult pentru a veni în ajutorul silvicultorilor prin modificări benefice ale legislației.

Jivan le-a cerut șefilor de ocoale silvice, pe care i-a numit „profesioniști” ai silviculturii, să colaboreze cu primarii localităților și să facă o echipă strânsă cu aceștia pentru Caraș-Severin, „pentru că doar așa vor funcționa lucrurile”.

La rândul său, prefectul Matei Lupu, a ținut să îi transmită noului șef al regiei din Banatul de Munte că este obligat să implementeze programul de guvernare. „Să nu uitați că sunteți un segment economic foarte important al județului Caraș-Severin. Vor fi și discuții, pentru că sunt multe probleme în zona silvică. Să faceți tot ce puteți, prin natura meseriei dvs. să dezvoltați județul Caraș-Severin și țara”, a ținut să le transmită celor prezenți, într-o rostire apoteotică, prefectul Lupu.

La final, Zaharia Șandru, a ținut să transmită în fața celor prezenți:

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. carasandeomenie

  Asta cine mai este? E copilul sau fratele lui Veorica? Spune numai prostii, el cheama oamenii din concediu ca sa discute ”principii” si sa stabileasca de la inceput ”pretentiile”?Pai la voi nu se lucreaza cu fisa postului? Unul mai prost n-ati gasit? Tabugane ti-e frica ca daca pui unul mai putin prost se vede ca si tu esti pe acelasi calapod?

 2. orasandeoras

  Cine mai e si prostu asta? Principiile nu sunt pretenții! Cum, tu chemi oamenii din concediu ca sa le spui ce pretentii ai de la ei? Voi nu aveti fisa postului, lucrati dupa pretentii? Dar de la tine nene ce pretentii ai?

 3. zero

  Dacă vechiul director general a lăsat copacii să crească până să cadă peste liniile de inaltă şi medie tensiune Enel, de a rămas un întreg judeţ în beznă …

 4. Pingback: 1000 de zile în Romsilva (I) | Jurnal de drum

 5. Pingback: 1000 de zile în Romsilva (I) | Arborum

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei