Mirel Pascu: „Vreau să preiau Primăria Bocșa pentru că orașul are probleme grave!”

 

pascu

Mirel Pascu a adus în prim plan, în cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul organizației județene a PSD în ziua prezenței în Caraș-Severin a liderului Marcel Ciolacu, problemele „majore” cu care se confruntă orașul Bocșa evidențiind responsabilitatea pe care o are față de orașul său natal.

„Vreau să preiau Primăria orașului Bocșa pentru că orașul are probleme grave. Sunt lucrări de canalizare, sunt lucrări de apă, sunt lucrări de gaz, PNDL-ul este cu un picior în groapă pentru că firma care a câștigat licitația de 10 milioane de euro de anul trecut este în insolvență și este în pericol acest contract de a se derula în continuare.

Fără problemele cetățenilor de zi cu zi, am enumerat doar 4 probleme majore ale orașului, iar pentru acestea trebuie să găsim soluțiile corecte și profesioniste pentru cetățenii din Bocșa”, a declarat Mirel Pascu.

Cu 20 de ani de experiență în administrație publică, actualul viceprimar susține că are o mare responsabilitate față de orașul Bocșa în care s-a născut și în care trăiește familia sa.

Mă întâlnesc pe stradă cu foști colegi de liceu și cu prieteni care mă îndeamnă să preiau primăria orașului pentru că nu se mai poate, de 9 ani de zile nu se întâmplă nimic în oraș, iar cei care vin cu alți candidați sunt total nepregătiți, nu au mai lucrat niciodată în administrație și mă întreb oare cum ar putea să rezolve aceste probleme majore cu care se confruntă orașul Bocșa.”, a declarat social-democratul Mirel Pascu.

Candidatul la funcția de primar al orașului Bocșa a cerut sprijinul celor de la București pentru a deschide o clinică modernă la Bocșa, care să suplinească problema generată de închiderea spitalului, alături de alte peste 70 de unități medicale, în timpul guvernării PDL.

„Vreau să vă spun că pe lângă aceste probleme majore, avem și problema spitalului din Bocșa, în Bocșa s-a desființat spitalul pe vremea guvernării PDL, atunci când s-au închis 72 de spitale, astăzi la Bocșa funcționează doar un centru de permanență pe care tot eu l-am înființat, care funcționează de noaptea de la 12 până dimineața la 7 iar medicii de acolo nu sunt plătiți pe grila pe care sunt plătiți alți medici.

Eu îmi doresc ca în acest mandat, cu ajutorul colegilor mei din PSD de la București să rezolv și să găsesc soluția unei clinici în fosta policlinică din Bocșa, o clinică pe care să o dotez cu aparatură modernă, o clinică în care bocșenii pot avea acces la un act medical”, a precizat candidatul din 27 iunie la alegerile locale din Bocșa.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei