VIREFO…o lume de gusturi alese, pentru oameni aleși (P)

image001
Compania Cramele Recaş,  reprezentată în Caransebeș prin Societatea Comercială VIREFO, este  una dintre cele mai mari crame din România. Înfiinţată în 1998 de către doi ingineri viticoli şi un om de afaceri din industria vinului internaţional, Cramele Recaş este astăzi printre cele mai complete crame din ţară.

Proprietari pasionaţi, vinificatorii de pe trei continente diferite, oamenii dedicaţi, dealurile însorite, via roditoare şi restaurantul propriu poziţionează Cramele Recaş în topul cramelor care merită vizitate la nivel internaţional.

image003

Răzvan Videscu, coordonează sectorul ,,Caransebeș’’ al Cramelor Recaş şi a început activitatea la sfârșitul anului 2020. Răzvan  este genul de persoană care priveşte vinul ca pe un stil de viaţă şi se bucură de asta în fiecare zi alături de clienții care-I trec pragul pe Str.Dâlmei, lângă scările de la bazar.

image005

Ne plac la nebunie sărbătorile care celebrează dragostea, pentru că suntem niște romantici incurabili și veșnic indrăgostiți . Iar cum Valentine’s Day e regina sărbătorilor romantice la VIREFO în fiecare an vom fi entuziasmați să adaugăm noi cadouri la aceasta categorie.

image007

 

La momentul de față avem o colecție mare de cadouri de Valentine’s Day de toate soiurile, așa că ai mari șanse să găsești cadoul perfect pentru persoana iubită.

Ai de ales doar aroma, culoarea, gustul și partenerul(a) cu care să te răsfeți.

Screenshot_1
M. P. un coordonator al Cramelor Recaș spunea printre altele:
,,Nu se poate sa bei vin şi să fii supărat. Încerc să comercializez vinul ca un mod sanătos de viaţă, dar cu consum moderat.

Vinul, strugurii şi viţa au supravieţuit tuturor razboaielor şi s-au dezvoltat odată cu omenirea.

Vinul ne însoteşte de când ne naştem şi până murim, botez, nuntă, înmormântare.

Aspecte pe care de multe ori le ignoram pentru că ni se par normale, iar asta e un lucru bun”.

image017

Cred ca fiecare cramă ar trebui să aibă o sală de degustare unde să-şi dezvaluie secretele, pentru că vinul e adresat consumului, doar nu-l facem să-l bem noi și noi avem!

Vă așteptăm la noi la degustare…suntem convinși că nu o să regretați!

image019

 

Vinul este iubire, iubirea este o stare de spirit unică…haideti să savurăm  iubirea!

Secretele bunei dispoziţii se găsesc la VIREFO, partener al Cramelor Recaș .

Te așteptăm în locația noastră din municipiul Caransebeș în piața Gugulanilor, lângă bazar iar pentru comenzi și evenimente apelând numărul de telefon 0748051974 sau pe facebook https://www.facebook.com/CrameleRecasCaransebes

image021

DIN RESPECT PENTRU VIN!

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei