Vela vrea armonie în PNL Caraș, după incidentul dintre Torma și Schelean! „Trebuie să ne iertăm unii pe alții, să fim o familie”

modelmic+editorial

Alegerile pentru șefia PNL Caraș-Severin de sâmbătă n-au fost dintre cele mai pașnice, asta după ce primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, a făcut o serie de remarci cu privire la activitatea parlamentară precară a colegei de partid, Valeria Schelean.

Deputatul a părăsit sala, declarându-se jignită, fără a participa la „încoronarea” lui Marcel Vela, de altfel unicul candidat, pe funcția de președinte al liberalilor cărășeni.

În ciuda neînțelegerilor iscate în sânul partidului, Marcel Vela și-a preluat funcția cu bucurie, declarând că va lua măsuri pentru ca fiecare membru de partid să se poată implica activ în managementul filialei.

„Sâmbătă am închis un alt capitol în evoluția Filialei PNL Caraș-Severin și am deschis o nouă pagină din cele pe care le vom scrie împreună în următorii ani. Indiferent de vot și de rezultate, a fost o zi care ne-a transmis mesajul că doar uniți vom fi puternici. Le mulțumesc din suflet delegaților prezenți la conferință pentru încrederea și privilegiul acordat de a-i reprezenta în continuare ca președinte de filială. Voi lua măsuri în viitor să extindem echipa de conducere, astfel încât fiecare camarad să participe la managementul filialei”, declară Marcel Vela.

Cu toate acestea, fără a intra prea mult în subiect, Vela face apel la iertare și înțelegere așa că le-a transmis un mesaj cu subînțeles colegilor Schelean și Torma.

„Sunt membru fondator al PNL CS din ianuarie 1990, am avut de-a lungul anilor și momente bune și mai puțin bune, am fost și în opoziție și la putere, pentru că doar în politică poți să mori și să te naști de mai multe ori. Trebuie să ne iertăm unii pe alții, să simțim că suntem o familie și să căutăm lucrurile care ne unesc nu cele care ne dezbină, trebuie să credem cu tărie în Victorie. Pentru că dincolo de fiecare dintre noi, ca liberali, este Carașul, Banatul și Patria. Doar uniți, noi toți, împreună, putem schimba în bine Lumea”, a adăugat Vela.

 

CITEȘTE ȘI: Jignită de primarul Torma, Schelean a părăsit ședinta de alegeri PNL CS! „Este tânără, mai are timp sa se îndrepte”

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei