Jignită de primarul Torma, Schelean a părăsit ședinta de alegeri PNL CS! „Este tânără, mai are timp sa se îndrepte”

modelmic+editorial

Alegerile Biroului Politic Județean PNL CS se desfășoară în această dimineață la Casa de Cultura a Sindicatelor Reșița și nu sunt lipsite de sare și piper.

După ce unicul candidat la funcția de președinte al organizației județene PNL CS, actualul lider liberal al cărășenilor, Marcel Vela, a facut prezența, a venit rândul la cuvântare pentru deputatul Valeria Schelean Șomfelean.

Dupa ce și-a salutat camarazii, Schelean a ținut să vorbească despre scandalul izbucnit în cadrul Biroului Parlamentar Județean al PNL aseară, într-un cadru care i-a avut în prim plan pe capii liberali cărășeni. Din afirmațiile Valeriei Schelean, unul din liderii bărbați ai partidului i-ar fi adus acuzații dure acesteia legate de activitatea sa politică. Deși nu a dorit să facă nominalizarea celui care a jignit-o, pe surse am aflat că ar fi vorba de primarul orașului Moldova Noua, Adrian Torma.

Schelean a afirmat de la pupitrul ședinței ca este ,,nedemn pentru un bărbat sa se adreseze în acest fel unei colege de partid, unui camarad, unui parlamentar care a luptat cot la cot în campanii electorale”. Deputatul Valeria Schelean a mulțumit celor prezenți și a părăsit sala, aceasta și pentru că nu candidează pentru un loc în conducerea PNL-ului județean, statutul de parlamentar oferindu-i automat un loc de vicepreședinte în Biroul Politic Județean al partidului.

A urmat discursul primarului M9, Adrian Torma care nu și-a ascuns dezamăgirea față de actul politic parlamentar al Valeriei Schelean.

„Le-am spus colegilor care au ajuns în Senat și în Camera Deputaților prin votul acordat de dumneavoastră și prin implicarea noastra, a primarilor, în procesul politic, să nu uite de comunitățile din care au obținut voturi. Dacă domnul Vela, din postura de senator mi-a răspuns de fiecare dată și m-a sprijinit necondiționat, poate și pentru că înțelege nevoile unui primar, nu același lucru îl pot spune despre Valeria, care este deputat ales pe lista PNL. Dar să îi dăm o șansă, este tânără, mai are timp sa se îndrepte”, s-a aratat tolerant Torma.

 

 

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Matei Lupu

    Doamne ce a ajuns PNL ul , incompetentul de Torma a ajuns să critice parlamentarii , un semianalfabet.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei