USR, scor surpriză la alegeri! Andrei Plujar: „Nu mai suntem un partid de nișă!”

61080743_1544113909058618_61555849243394048_n

USR a făcut un scor surpriză la alegerile europarlamentare 2019. Rezultatele exit-poll-ului de la ora 21, situează PSD, PNL și USR PLUS pe poziții foarte strânse. Astfel, PSD are un rezultat de 25,8%, PNL – 25,8% și USR PLUS- 23,9%, după exit-poll.

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin s-a declarat la rândul său surprins de rezultatele exit – poll, dar și foarte mulțumit de scorul obținut de partidul său.

Având în vedere prezența numeroasă care a fost anunțată pe tot parcursul zilei, ne așteptam la un scor mai mare decât a fost dat în ultimele sondaje, pentru că majoritatea nehotărâților se pare că au mers către noi sau cei care nu ies de regulă la vot”, a precizat Andrei Plujar pentru Reper24.

De asemenea, liderul USR Caraș s-a declarat mulțumit și de prezența la vot pentru referendum, la nivelul țării, dar și de participarea cărășenilor, chiar dacă nu am depășit media pe țară, iar în prima parte a zilei locuitorii cu drept de vot din județ nu s-au prea îngrămădit la urne.

Chiar a fost o surpriză ce s-a întâmplat astăzi în România. Nimeni nu se gândea că va ieși atâta lume la vot și rămâne să vedem când o să avem rezultatele din diaspora și rezultatele oficiale din țară, atunci vom putea spune mai mult. Cert este că există trei partide în România, nu mai suntem un partid de nișă. Cred că în momentul de față putem fi considerați un partid mare”, a declarat Andrei Plujar, lider USR PLUS Caraș-Severin.

 

Așadar, un rezultat neașteptat, surpriza cea mare fiind scorul obținut alianța USR PLUS, în urma unui exit-poll realizat într-un sondaj la 400 de secții de votare pe un număr de 20 de mii de persoane, până la ora 19.00. În aceste rezultate nu au fost incluse voturile românilor din diaspora.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei