Popa, surprins, dar și bucuros de rezultatul obținut de USR! „Îi considerăm și i-am considerat aliați”!

modelmic

 

Primarul municipiului Reșița s-a declarat surprins de rezultatul obținut de USR la alegerile din această duminică, potrivit sondajelor exit-poll. Pe de altă parte, președintele PNL Reșița susține că este bucuros de scorul bun obținut de USR, pe care îi consideră ca fiind niște aliați de nădejpe pe viitor. 

Pentru mine, surprinzătoare sunt punctajele obținut de USR. Mă așteptam la un 14-15%, nu la scorul pe care îl relevă sondajele. Mă bucur pentru ei, sunt de dreapta. Evident că îi considerăm și i-am considerat aliați. Drept dovadă, în ultimele două luni, nu ne-am atacat, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Este un partid sau o grupare nouă, care nu a fost trecută prin furcile caudine ale unei guvernări, nici măcar locale și urmează să vedem cum se vor organiza, pentru că acum este momentul fugilor, da. Dacă nu sunt atenți cine îi penetrează, s-ar putea să îi coste mai târziu. Este foarte dificil. Îmi amintesc de episodul Dan Diaconescu care a făcut un punctaj enorm și nu avea pe nimeni în spate și s-au aciuit pe acolo tot felul de neaveniți. Sper să fie foarte atenți în selecție”, a precizat edilul.

În același timp, Popa se declară plăcut surprins de scorurile obținute de Pro România, ALDE, PMP, UDMR, care în opinia edilului, ar putea chiar ajunge în situația de a nu atinge pragul electoral, ceea ce face ca în Parlamentul European să ajungă doar trei partide, dintre care două de dreapta.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei