Uniunea Salvaţi România are filială şi la Reşiţa! Leonid Gorczynski, președinte

modelmic+editorial

Uniunea Salvaţi România are din acest sfârșit de săptămână,  filială şi în municipiul reşedinţă de judeţ din Caraş-Severin, lucru anunţat de vicepreşedintele USR Clotilde Armand în cursul vizitei sale în Reşiţa din 10 septembrie.

Odată cu înfiinţarea filialei au fost alese şi structurile de conducere ale partidului, preşedinte fiind ales Leonid Gorczynski, prezent alături de Clotilde Armand în cadrul conferinţei de presă din septembrie. Oana Bîzgan şi Tiberiu Borca vor deţine funcţiile de vicepreşedinţi ai filialei.

USR Reşiţa anunţă, cu acest prilej, că va depune liste complete în judeţul Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţiilor, iar numele candidaţilor va fi făcut public pe finalul săptămânii, de îndată ce propunerile filialei locale vor fi aprobate de către forurile statutare ale partidului.

„Conducerea USR Reşiţa stă la dispoziţia simpatizanţilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de facebook a acesteia: https://www.facebook.com/USRCaras/

De asemenea USR Reşiţa doreşte să mulţumească tuturor cărăşenilor şi reşiţenilor care au semnat pentru ca USR să poată depune liste de candidaţi la alegerile generale din decembrie”, informează reprezentanții USR Caraș-Severin.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei