Apă cu aur din munții cărășeni, vândută în China cu 25 de euro sticla! Vezi de unde și cu cât o poți cumpăra la Reșița

modelmic+editorial-Recovered

Munții Banatului oferă întregului mapamond apă minerală cu coloizi de aur și argint, vândută la preț de lux peste hotare, dar îmbuteliată la doi pași de Reșița, la Ocna de Fier.

Mai exact, este vorba despre afacerea Aur’a, pusă pe picioare de trei investitori din Timișoara care au decis să valorifice bogățiile naturii cărășene. Aceștia au demarat o adevărată afacere de lux cu nimic mai mult decât apă minerală din izvorul Ursoarea din Munții Dognecea, apă bogată în coloizi de aur și argint.

De asemenea, apa din Munții Dognecea are un pH ridicat, adică este natural alcalină, proprietăți care o fac din apă minerală naturală,  apă de lux comercializată la prețuri bombă. Mai mult, pentru a-i fi păstrate calitățile, apa nu va fi îmbuteliată în plastic, ci doar în sticlă, la 0,75 litri şi 0,33 litri.

Investiţia în fabrica de apă de lux din localitatea cărăşeană Ocna de Fier a fost pusă pe picioare în luna iunie a acestui an, având o valoare de 5.000.000 de euro şi o capacitate de două milioane de sticle lunar.

„Prima etapă, care a inclus lucrările de proiectare, documentele, analizele, avizele, autorizaţiile, hala de producţie, linia de îmbuteliere, realizarea branding-ului, dar şi construcţia efectivă şi amenajările, a fost gata în luna februarie a acestui an. Fabrica a început să producă în luna iunie şi are o capacitate de 2 milioane de sticle pe lună”, a declarat Horaţiu Rada, unul dintre investitorii timişoreni, citat de adevărul.ro.

Cu toate că provine și este îmbuteliată chiar în inima județului, cărășenii nu se pot bucura pe deplin d luxul de a consuma apa pe care străinii dau zeci de euro, și asta pentru că aproximativ 80% din producţie se duce la export.

De asemenea, cu toate că o sticlă iese pe poarta fabricii cu 5 euro, ea ajunge să coste și până la 25 de euro la distribuitorii străini, și asta pentru că adaosul comercianților este de la 200 la 500 la sută.

 

Apa de la Ocna de Fier cucerește piața externă! China, principala țintă!

 

Cei trei afaceriști care au pus pe picioare brandul de lux născut în inima munților cărășeni se axează în principal pe piața externă, având deja câteva contracte serioase în China, Germania, Cehia, Slovacia, Belgia şi Austria.

UPDATE: Apă cu aur și la Reșița

Cu toate că mare parte din producție se duce spre piața externă, apa de lux se găsește și la Reșița, incepand cu data de 29 septembrie prin intermediul magazinului de produse naturiste PRO HOLISTIC PLUS SRL (Bd-ul Revoluția din Decembrie , nr.5, zona Complex). Prețul unei sticle de 0,75 litri este de 10 lei.

627x0

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

  1. 5euro=10lei

    De asemenea, cu toate că o sticlă iese pe poarta fabricii cu 5 euro,(…)Cu toate că mare parte din producție se duce spre piața externă, apa de lux se găsește și la Reșița(…)Prețul unei sticle de 0,75 litri este de 10 lei.

  2. Om bun

    La 10000000 euro pe luna as fi curios citi angajati are fabrica si ce salarii au muncitori si cit se investeste in zona si cit la suta incaseaza statul ca apa vine din pamint iar investitia de (5milioane euro)sa scos in doua saptamini de urmarit

  3. Nandi

    Un articolcontradictoriu. Apoi setea imensă de profit. Pentru că acest articol se află în chenarul saitului Keshe,mi-aş perimte-poate nu cunosc redactorii acestei info. că domnul Keshe în nenumărate ocazii a evidenţiat aspectul profitului dintro afacere şi printre altele a subliniat faptul că NOI NE PUNEM LA DISPOZIŢIA CUMPĂRĂTORULUI PRINTRUN PRODUS ABSOLUT GARANTAT PRIN CREDINŢA ŞI CINSTIREA LUI DUMNEZEU .CU IUBIRE DE OAMENI,PENTRU OAMENI. ORI DACĂ DUMNEZEU A DAT ATÎTA BOGĂŢIE PE ACEST PĂMÎNT,IATĂ ŞI AUR ÎN APA DE CONSUM,CÎND ACESTR INVESTITOR-LAUDĂ LUI CĂ S-A GÎNDIT SĂ CONTRIBUIE LA SĂNĂTATEA SEMENILOR,DAR PENALIZARE LUI-INVESTITORULUI -celor 3 timişoreni-CĂ DIN AFACEREA ASTA -O FRANCIZĂ DE LA DUMNEZEU-DEVIN LACOMI,NESĂTUI. IERTARE,DACĂ poate exagerez,dar dacă spui că ai DEJA-acum la început de drum atîtea contracte externe ,şi deja profitul nu a întîrziat să apară,amortizînd deja investiţia,nu credeţi că şi afacerea asta ca multe alte bisnisuri româneşti,cu materia primă de aici de pe pămînt românesc să fie pentru românul de rînd o RARA AVIS ? LĂCOMIE…LĂCOMIE….LĂCOMIE……Nu-i de mirare cum afaceri care par MEGA,cîteodată mai şi cad în picaj,FALIMENT …….

  4. Pingback: Apa cu aur din Munții Carpați, vândută în China cu 25 de euro sticla! VIDEO – Cu Ochii pe Tine

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei