Un nume cu rezonanță în bucătăria românească și internațională…! Marian Popovici debordează de optimism!

mp

Face parte dintr-o generație nouă de profesioniști ai bucătăriei românești, cu multe realizări internaționale, premiat de nenumărate ori, tânărul cărășean Marian Popovici ne-a povestit că îi este dor de vremurile de dinaintea pandemiei, când oamenii nu știau de interdicții și ramura HORECA era în plină ascensiune.

,,Acum avem toți de îndurat în aceste vremuri crunte în care noi cei din această ramură,  bucătarii, barmanii, managerii de localuri și hoteluri și nu în ultimul rând clientela, suntem practic la pământ. Trăim cu speranța că în curând lucrurile vor intra pe un făgaș normal și vreau să transmit oamenilor din optimismul meu…aveți grijă de voi și rămâneți sănătoși ca să ne putem bucura împreună de ceea ce Dumnezeu ne-a dat…VIAȚĂ! și nu uitați că sănătatea vine din farfurie!’’, afirmă Marian Popovici.

da21442b-fa28-4811-8e6e-87c88436621d

 

Cu durere în suflet Marian ne povestea că este foarte afectat atât financiar, cât și sufletește, pentru că traversează o perioadă foarte dificilă anulând anul trecut peste 20 de evenimente ce urmau să se deruleze. Cu toate acestea a ținut să menționeze că rămâne optimist vis-a vis de perioada ce va urma.

 

În opinia lui Marian toate aceste neplăceri vor dispărea previzionând faptul că în scurt timp se vor desfășura evenimente atât în timpul săptămânii, în zilele de marți și joi, cât și la sfârșit de săptămână, adică sâmbăta și duminica.

Fiind omul de casă al Restaurantului Bigăr, Chef Marian a venit cu o dezvăluire de senzație…, o noutate ce cu siguranță va desfăta papilele gustative ale gurmanzilor care-i trec pragul. Se lucrează la un nou meniu foarte gustos și unic în felul său, bazat pe carne de struț. Este practic prima locație din Caraș-Severin care oferă clienților săi meniuri cu carne exotică.

5d2e911d-9b82-4b0d-88a6-57e70937b48c

Optimismul tânărului Marian nu se oprește aici, el menționând faptul că are în plan să adopte un stil unic în bucătăria românească, pe care ni-l va dezvălui aici la Reper 24, cât de curând posibil, odată cu reducerea restricțiilor.

c3607cde-fc95-450c-b6ab-59a3e197bdb6

 

 

Rollin ANDREI

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei