Un bărbat a decedat într-o pădure din Caraș-Severin, ucis de copacul pe care îl tăia!

padure

Un angajat al unei societăți comerciale care derula activități de exploatare forestieră într-o pădure din apropierea localității Zăgujeni, a decedat astăzi, după ce a fost lovit în cap de o bucată desprinsă dintr-un arbore pe care îl tăia.

În această dimineață, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că un bărbat a decedat în urma unui accident suferit în pădure, în zona Zăgujeni”, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș împreună cu un polițist criminalist și specialiști de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin.

Din primele cercetări, s-a constatat că 3 bărbați, angajați la o societate comercială, desfășurau activități de exploatare forestieră în pădurea din apropierea localității Zăgujeni.

În timpul activităților, unul dintre cei 3 bărbați, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit în zona capului de o bucată desprinsă dintr-un arbore secționat de acesta.

Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului, a constatat decesul bărbatului de 52 de ani”, precizează Alina Boeru.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Conform Alinei Boeru, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și se continuă cercetările.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei