Ultima zi printre alegători! Silviu Hurduzeu: „Am desfășurat o campanie corectă, fără a-i ataca pe ceilalți!”

sjh

Candidații Alianței PSD-Pro România-ALDE pentru Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin s-au întâlnit cu susținătorii în ultima zi de campanie electorală, după un tur în forță prin județ, la Reșița, pentru a transmite ultimele gânduri și concluzii de dinainte de ziua decisivă, 27 septembrie.

Candidatul propus pentru Primăria Reșița, Ionuț Chisăliță i-a mulțumit președintelui Silviu Hurduzeu pentru că a ales să îi fie alături la final de campanie în cel mai important oraș, Reșița.

Eu sper să ne mobilizăm cu toții, să aducem voturi, iar duminică seara să sărbătorim. Am avut o campanie frumoasă în care i-am avut alături pe colegii de la Pro România care au fost în fiecare zi alături de noi, cărora le mulțumesc, ca și colegilor de la ALDE.”, a declarat Ionuț Chisăliță.

La rândul său, președintele PSD Caraș-Severin a precizat că a ales să încheie campania la Reșița pentru că pe lângă faptul că este reședință de județ, a vrut să fie alături de candidatul la primăria urbei, Ionuț Chisăliță. Totodată, candidatul pentru președenția Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu a făcut și un rezumat al întâlnirilor din campanie.

Am fost împreună cu Ionuț și cu o mare parte dintre dumneavoastră, pe străzile municipiului Reșița, ne-am întâlnit cu cetățenii Reșiței, am discutat de problemele Reșiței, de problemele care nu sunt rezolvate de foarte mult timp, de probleme care ar fi putut fi rezolvate în acest mandat și nu au fost rezolvate.

Sigur că am discutat și cu persoane care nu erau foarte mulțumite de partidul nostru, dar până la urmă eu cred că am desfășurat o campanie corectă, am desfășurat o campanie prin care am încercat să le explicăm oamenilor ce vrem noi să facem, fără a-i ataca pe ceilalți.

Nu ați auzit din gura noastră acuze de genul „sunt hoți, sunt nesimțiți, au furat”. Ei au avut idei puține, dar fixe, același lucru, de la început până la sfârșit, fără a veni să spună „eu asta vreau să fac în 4 ani de zile, să fac și eu un drum”, toată campania a fost axată pe acuze.

La Anina a venit un grup de tineri în tricouri galbene, era greu să ne dăm seama de la ce partid erau și au început să strige „ciuma roșie” și chestia cu plăcuța suedeză, noi întâlnindu-ne la Anina cu cetățeni respectabili, printre care și doamne, pentru că era într-un parc.

I-am aplaudat pentru „inițiativa lor extraordinară” pentru ce au gândit ei că trebuie să facă într-o campanie electorală. Noi nu ne-am dus niciunde peste ei să îi deranjăm, cu atât mai puțin să îi înjurăm sau să îi huiduim”, a declarat candidatul Silviu Hurduzeu.

Pe lângă întâlnirile cu oamenii, candidatul stângii la Consiliu Județean a precizat că a încercat și discuții pe proiecte de dezvoltare a județului cu contracandidații, care însă au refuzat, Silviu Hurduzeu continuându-și campania campania așa cum a gândit-o, o campanie în care s-a bucurat de susținerea colegilor săi din PSD, atât a celor de la nivel central, cât și a celor din județ, dar și a colegilor din alianță.

DSC_0600

DSC_0628

Redacția

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei