Trei puncte de trecere a frontierei româno-sârbe, redeschise începând din această lună

1

Pe frontiera de Vest a României sunt redeschise de la începutul acestei luni, trei puncte de trecere a frontierei de la granița cu Serbia, destinate traficului de persoane și autovehicule de până la 3,5 tone.

Motivația autorităților: „pentru asigurarea unui trafic fluent în punctele de trecere a frontierei, pe fondul îmbunătățirii situației epidemiologice la nivel internațional și ținând cont de creșterea numărului participanților la trafic, în contextul eliminării unora dintre restricțiile impuse de evoluția pandemiei generată de noul virus“, se precizează în comunicatul Poliției de Frontieră Timiș.

Cele trei puncte de trecere a frontierei de stat a României  sunt utilizate preponderent de către cetățenii din localitățile de frontieră și vor fi operaționale, în intervalul orar 08:00-20:00. Este vorba despre punctele de trecere Vălcani- Vrbica (zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare), Lunga – Nakovo (zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Lunga) și Foeni – Jasa Tomic (zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Cruceni).

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei