Transport Kelu…destinații în siguranță

kelu

Înființată în 2003 și având ca activitate transportul internațional de persoane și colete (pe Romania-Austria-Germania și retur), de la domiciliu către adresa dorită, firma Transport Kelu își propune să își îmbunătățească în mod permanent oferta și să pună la dispoziția clienților servicii de calitate. Ieftin, rapid, comod și sigur, este deviza sub care își desfășoară activitatea firma de transport, prezentă deja în șapte județe: Caraș-Severin, Timiș, Arad, Mehedinți, Sibiu, Alba și Hunedoara.

Transport Kelu efectuează curse zilnic pe ruta Romania-Austria-Germania și retur, cu mașini Mercedes Sprinter de 8+1. Managera companiei, Florina Ceauranu, precizează că activitatea unei firme de transport persoane trebuie să se deruleze cu foarte multă responsabilitate, având mereu în minte siguranța și confortul pasagerilor:

„Avem un parc auto respectabil, cu un număr de 27 de unități și ne bazăm pe un service propriu în vederea asigurării mentenanței mașinilor. Microbuzele sunt verificate permanent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor. De asemenea, ne bazăm pe serviciile unor șoferii cu experiență îndelungată în cadrul transportului internațional putând asigura astfel clienților o călătorie confortabilă și sigură. Mașinile destinate transportului de persoane sunt dotate cu aer condiționat pentru sezonul cald și încălzite în anotimpul rece. Microbuzele noastre pe ruta Romania-Austria-Germania și retur, sunt cele mai rapide curse deoarece pasagerii au oportunitatea de a fi transportați până la adresă și preluați de la adresă”.

9fae2666-8316-452d-be34-30ecee116de1

Persoanele interesate de rezervarea unui bilet sau care doresc să afle informații suplimentare cu privire la prețurile biletelor, orașele de plecare sau orarul plecărilor și sosirilor, sunt rugați să sune la numerele de telefon: ☎️0733.300.300 ☎️0728.833.170 ☎️0762.029.190.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare pentru că TRANSPORT KELU înseamnă siguranță, profesionalism și grijă pentru toți clienții săi! Le dorim drumuri bune și multă sănătate tuturor celor care călătoresc cu noi, dar și celor care urmează să călătorească cu noi”, mai transmit reprezentanții companiei.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei