Tragedii pe șoselele din Caraș-Severin: o persoană decedată și două rănite pe DN6

1

O persoană a decedat și două sunt rănite, în urma a două accidente de circulație produse în această după-amiază pe DN 6 în Caraș-Severin, a precizat Adrian Manofu – purtător de cuvânt al ISU Semenic.

3

Primul accident, în jurul orelor 16.50, a avut loc în zona localității Prisaca, între 2 autoturisme, fără persoane încarcerate, în urma căruia o persoană a fost rănită ușor. S-a intervenit de urgență cu 1 echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, precum și un echipaj SAJ și unul IPJ. Victimei (persoana de sex feminin, în vârstă de aprox. 53 ani) i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportul la spital, pompierii militari asigurând și masurile PSI la locul accidentului.

2

Al doilea accident rutier s-a produs în jurul orelor 17.32, ca urmare a coliziunii dintre un microbuz cu 5 pasageri la bord, înmatriculat în Olanda și un autoturism, pe DN 6, în zona localității Sadova, un ocupant al microbuzului (cetățean de naționalitate bulgara) a fost rănit, iar o persoana din autoturismul implicat în accident fiind încarcerată și fără puls.

S-a intervenit de urgență cu 2 echipaje de pompieri cu două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, care au extras persoana încarcerată și au început rapid procedurile de resuscitare a victimei. Din păcate, victima (o persoana de sex feminin) nu a răspuns manevrelor de reanimare, echipajul SAJ aflat la locul accidentului declarând decesul acesteia.

4

Persoana rănită din microbuz (bărbat în vârstă de aprox. 30 ani) a suferit un traumatism facial, a fost cooperant și în stare stabilă, acordându-i-se îngrijiri medicale la fata locului, acesta refuzând transportul la spital. Echipajul IPJ aflat și el la locul accidentului urmează să stabilească cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei