Torma interzice căruțele pe drumurile din Moldova Nouă! „Este o decizie care ne aduce în rândul orașelor civilizate”!

modelmic

Căruțele vor avea interzis pe străzile din Moldova Nouă. Hotărârea a fost adoptată de consilierii locali și va intra în vigoare din luna mai, anunță primarul Adrian Torma.

Conform edilului este o decizie care va stârni vâlvă, dar este una necesară, care va crește gradul de civilizație în orașul de la malul Dunării.

În ședința de Consiliu Local am validat o hotărâre care va provoca “ceva vâlvă si motive de can-can”.

Începând cu luna mai, pe drumurile publice din Moldova Noua nu vor mai putea circula vehiculele cu tracțiune animală, celebrele “căruțe”. Căruțele vor putea circula în continuare pe drumurile agricole de pe raza orașului sau pe proprietățile private ale deținătorilor de astfel de vehicule.

Este o decizie care aduce Moldova Noua în rândul orașelor civilizate, mai ales ca majoritatea proprietarilor de căruțe nu respectau condițiile cerute de lege sau aprobate prin alte regulamente în Consiliul Local”, explică Torma.

foto: viata-libera.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei