Doi cărășeni, tată și fiu, arestați preventiv pentru violarea unei fete în vârstă de 12 ani

modelmic

Devin tot mai frecvente și în Caraș-Severin cazurile de minori violați. Doi bărbați din comuna Șopotu Nou,în vârstă de 29 și 56 de ani, au fost arestați preventiv, fiind bănuiți că ar fi constrâns o copilă de 12 ani să întrețină relații sexuale cu aceștia. Cei doi sunt tată și fiu, iar minora violată este fiica concubinei unuia dintre ei.

Ieri, 28 iulie, în jurul orei 13:00, polițiștii au fost sesizați de către mama minorei despre faptul că concubinul acesteia și tatăl concubinului, care locuiesc la aceeași adresă cu cele două, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în repetate rânduri, în perioada februarie 2019- prezent, ultima dată fiind în data de 24 iulie a.c..

În acest caz, a fost informată de urgență Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

De asemenea, a fost efectuată o expertiză medico-legală, concluziile preliminare ale medicului legist confirmând suspiciunile existente în cauză”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Reținuți inițial pentru 24 de ore de către polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Bozovici, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, cei doi au fost prezentați astăzi Judecătoriei Oravița, cu propunere de arestare preventivă, instanța admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Cei doi bărbați de 29 și 56 de ani, urmează să fie introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai precizează Alina Boeru.

foto: protv.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alina

    Pentru totdeauna fără drept de libertate acestor forme de viață.
    Eu aș alege o insulă pustie și i-aș duce pe toți cei care nu merită să trăiască printre oameni.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei