Staff-ul PSD din Caraș-Severin a decis cu cine merge la parlamentare

a

În localitatea Bozovici se desfășoară și la această oră ședința de alegeri a candidaților PSD din Caraș-Severin pentru locurile ce revin județului nostru la alegerile parlamentare ce se vor desfășura în luna decembrie sau în primăvara anului viitor.

La întâlnire participă peste 80 de persoane: primari, viceprimari, președinți de organizații locale, membrii biroului județean și singurul parlamentar PSD, senatorul Ionuț Chisăliță.

Votul delegaților s-a dat pentru fiecare loc în parte, iar procesul nu s-a încheiat încă. Suntem în măsură să vă spunem, conform unor surse din interiorul delegației că primul loc la Camera Deputaților a fost ocupat de președintele organizației PSD Caraș-Severin Silviu Hurduzeu. Acesta a candidat singur, niciunul dintre ceilalți colegi ne intrând în cursă cu acesta. Pentru a doua poziție, cele mai multe voturi au fost obținute de Marius Damian, iar pentru a 3-a poziție s-a calificat Ion Benga.

Pentru Senat lupta a fost acerbă: pentru primul loc au concurat Ioan Crina – 29 de voturi, Cătălin Hogea – 28 de voturi și Gabriela Stuparu – 24 de voturi obținute. Astfel, primul loc pe listele PSD pentru Senat va fi ocupat de Ioan Crina, ce va fi urmat pe buletinele de vot de Gabriela Stuparu, vicepreședintele organizației județene a PSD.

…………………………………………..

La încheiere ședinței, delegații au decis: Senat locul 1 Ioan Crina, locul 2 Gabriela Stuparu. La Camera Deputaților: locul 1 Silviu Hurduzeu, locul 2 Marius Damian, locul 3 Ion Benga. Delegații au decis de asemenea ca celelalte locuri, respectiv 2 supleanți la Senat și 2 locuri plus 2 supleanți la Camera Deputaților, locuri neeligibile, să fie hotărâte de către biroul județean PSD. Listele nu sunt finale, ele trebuie să obțină girul conducerii centrale a PSD

 

Dan Agache

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. IVAN

    Salut echipa PSD,CĂTĂLIN HOGEA eu personal te voi susține,un băiat extraordinar de o mare valoare dar nu în ultimul rând pe dl.HURDUZEU &COMPANY.Vă urez succes la alegerile parlamentare din luna decembrie.

  2. MARIUS

    Mariusica, tu nu ai facut nimic in satul tau natal Teregova, esti doar un pricopsit.Cu asa echipa de baroni(Crina, Damian) PSD ul sa se multumeasca doar cu n loc de deputat.Se vede ca nu au inteles nimic din ultimele alegeri….pacat….

  3. Sceptic

    Ioan Crina si Ioan Benga ….intr-adevar reprezentativi pentru Caras Severin. Chiar nu mai exista alte figuri mai noi si mai simpatice in acest PSD ? Noroc cu Silviu Hurduzeu care pare mai uman.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei