„Spitalul Județean de Urgență din Reșița are nevoie de proiecte, nu de declarații politice”, susține președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar

modelmic

Spitalul Județean de Urgență din Reșița are nevoie de proiecte, nu de declarații politice PSD/PMP”, este de părere președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, în opinia căruia în acest moment, spitalul reșițean este unul din cele mai slab dotate din țară, și asta din cauza lipsei de investiții.

PSD și PMP, partide care au format majoritatea în Consiliul Județean, ies astăzi cu declarații politice care nu mai au susținere într-un județ sărac în care toți politicienii și oamenii cu dare de mână fug să se trateze la Timișoara, Cluj sau în străinătate, chiar și pentru afecțiuni minore”, susține Plujar, fără a veni însă cu soluții concrete despre ce ar trebui făcut pentru a îmbunătăți situația spitalului reșițean.

Declarațiile lui Plujar survin după mai multe săptămâni în care Spitalul Județean de Urgență din Reșița a fost în centrul atenției doar prin schimbările operate la nivel de conducere. De menționat că de la debutul crizei COVID, atât Consiliul Județean Caraș-Severin, cât și Primăria Reșița au investit bani în unitatea spitalicească din Reșița, aceasta beneficiind și de numeroase donații, multe dintre ele venite în urma unei campanii derulate de Fundația Comunitară Banatul Montan.

În ceea ce privește proiectele de amploare pentru Spitalul Județean, privind reabilitarea termică a celor trei staționare și extinderea unității de primiri-urgențe, contractele de finanțare pe fonduri europene au fost semnate deja de peste un an de zile. Când vor demara însă lucrările, încă nu se știe. În total, valoarea proiectelor se ridică la peste 55 de milioane de lei.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Garaj Dumitru

  Penibil.Faptul ca lasi spitalul in halul acesta,denota ca nu dai doi bani pe viata cetateanului.Groaznice toate spitalele din Resita.
  Printre cei mai slabi din tara.

 2. imoGen

  Unde era măscăriciul ăsta în 2019, când guvernul Lucovid al19-lea a tăiat 400 milioane de la Sănătate și a suplimentat la SRI ? Atunci nu apărea prin presă să-și dea cu părerea ?
  Astfel de persoane nici nu ar mai trebui promovate.

 3. John

  Ardei…tu chiar vrei..???…..ce ai manageriat si tu in afara unui magazin de tzoale….stai jos 4….))))

 4. La Alb

  Da, spitalele din Resita au nevoie urgenta de proiecte, de o schimbare radicala, dar in acelasi timp e nevoie de schimbare radicala a clasei politice din judet.
  Degeaba latra bine acest politician, cand toti politicienii de pana acum nu au facut nimic pentru acest spital ci numai au furat banii pentru investitia lui.
  Au pus manageri pe criterii politice care au impartit hotia cu ei, cu politicul si atunci cum sa nu ramana spitalul nedotat? E cel mai slab dotat spital judetean din regiunea Banat, cu o mafie de medici spagari, carora nu le-a pasat de investitia spitalului ci de buzunarul lor!
  Ca de exemplu, acum e repus in functie ca manager de spital fostul barman si receptioner de la fostul hotel Semenic, sustinut de prefectul Gafu.
  Managerul, un om avid de putere si de o rara mare incompetenta manageriala, pe deasupra un mare mincinos, un dusman al angajatilor din spital si pe deasupra un dictator caruia nu-i plac intrebarile ci numai el sa vorbeasca si ceilalti sa accepte si sa execute.
  Si atunci cum sa mearga bine institutia asta si judetul nostru, cand se promoveaza oameni de o nulitate absoluta?!
  Niciodata!
  Ramanem doar la vorbe, doar la constatari, doar la articole de acest gen, fiindca in adevar pe nimeni nu-i intereseaza cu adevarat starea Spitalului Judetean din Resita.
  El fiind doar o vaca de muls si multi mulgatori mai sunt!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei