Spațiile lui Barbălată, pe masa consilierilor locali! Omul de afaceri rămâne fără proprietăți!

modelmic

Controversatul om de afaceri Costel Ciobanu, zis și Barbălată, a intrat de nenumărate ori în dispute cu autoritățile locale. După ce afaceristul reșițean și oficialii locali s-au „tras de păr” pentru cine și cum se implică în reabilitarea Funicularului, de data aceasta situația spațiilor concesionate de Barbălată sunt cele dezbătute în Consiliul Local.

Autoritățile locale au primit recent o plângere din partea societății comerciale Coda Serv SRL  împotriva hotărârii de Consiliul Local care presupunea retragerea dreptului de concesiune, deținut de Barbălată pentru un spațiu aflat pe  Bulevardul Republicii, colţ cu Aleea Narcisei.

În cea mai recentă ședință extraordinară de Consiliul Local însă, consilierii au decis respingerea acestei plângeri, pe motivul că Barbălată nu a respectat prevederile stabilite cu autoritățile locale în momentul concesionării acelei suprafețe.

Mai exact, afaceristul avea în plan construirea unui sediu administrativ și a unei agenții de turism, fiind eliberate în decursul timpului mai multe autorizații de construire, în timp ce lucrările propriu-zise au presupus doar montarea unor stâlpi pentru fundație.

„În ceea ce priveşte proiectul privind plângerea prealabilă formulată de societatea comercială S.C. Coda Serv S.R.L împotriva Hotărârii de Consiliu Local al municipiului Reşiţa nr. 26/27.01.2015, menţionăm că societatea enunţată anterior a preluat în anul 2013 contractul de concesiune nr. 14132/28.11.2007 de la S.C. Caraş Imobiliare S.R.L, care prevedea concesionarea unei suprafeţe de teren de 381 mp, pe Bd. Republicii colţ cu Al. Narcisei, în vederea construirii unui sediu administrativ şi a unei agenţii de turism. În urma încheierii actului adiţional nr. 4 la contractul de concesiune nr. 14132/28.11.2007, S.C. Coda Serv S.R.L a preluat calitatea de concesionar în locul S.C. Caraş Imobiliare S.R.L. De-a lungul timpului, au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire dar pe terenul concesionat s-au realizat doar lucrări pentru fundaţia a trei stâlpi”, explică autoritățile locale într-un comunicat de presă.

În condițiile în care obiectivul pentru care Consiliul Local şi-a dat acordul nu a fost realizat, plângerea formulată de omul de afaceri este neîntemeiată.

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. tibi

  WTF !? “Omul de afaceri rămâne fără proprietăți!”. Pai cam de unde ati dedus voi asta? Nici macar in articol nu se spune asa ceva. Daca am inteles eu bine, in articol se spune cu totul si cu totul altceva, adica retragerea dreptului de concesiune nicidecum confiscarea sau anularea unui drept de proprietate. proprietatea este este garantata de constitutie si nu poate fi asa tam-nesam dispusa de Consiliul Local. Poate cunoaste pnl-ul o alta metoda pe care o va pune in aplicare daca, doamne fereste, vor ajunge cumva la guvernare.

 2. Marcu

  Asta e omul lui Mișu si vice-versa. Nu cred ca vreodată Mișacu ii va întoarce spatele olteanului, doar il cheamă escu si pe el ce dracu domnule…ha ha haaa

 3. Privat

  Eu il banuiesc ca imi spioneaza telefonul si calculatorul, probabil din cauza fiicei mijlocii.
  Un nesimtit, il da de gol mutra.
  Daca l-am lua la puricat am gasi o gramada de ilegalitati.
  Daca se ocupa cu droguri, proxenetism si evaziune fiscala, va dati seama ca este in stare sa spioneze persoanele ce nu ii sunt pe plac iar apoi sa le faca intamplari ce par concidente.
  Asemenea persoana ar fi trebuit sa fi fost de mult la puscarie cu toata averea confiscata.
  Iti dai seama ca nu il duce mintea nici sa isi scrie numele, jucatorul de rable. Sau table?

  Toti ce nu ii sunt pe plac lui Barbalata si au intamplari suspecte la calculator si telefon, mai mult ca sigur nu sunt intamplari, e din cauza lui si SRI ar trebuii sa intervina.
  Intamplarile pot fi:
  – imagini ce iti apar sterse
  – notite sterse
  – persoane suspecte aparand constant in diferite locatii la care mergi
  – tot feluri de persoane sa fie notificate daca le-ai vorbit de rau
  – conectiunea la internet sa fie intrerupta si greu sa te poti conecta
  – consumul mare al bateriei de telefon

  Sunt probabil programe ce pot fi cumparate de pe “dark web”, ca nu il duce minte sa porneasca telefonul fix.

  Din cunostintele mele, microfonul poate fi pornit non stop iar camera la fel sau la cerere.
  Ultimele tehnologii usureaza foarte mult chiar si saptamani de inregistrari video sau audio deoarece iti listeaza pe subiecte iar tu apoi navighezi usor.
  In era tehnologiei, trebuie sa fim mult mai atenti la ce persoane ajung banii deoarece ele sunt obisnuite cu abuzuri.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei