Sorin Grindeanu: „Am ales calea cea mai grea, să nu accept funcții, să nu accept compromisuri, să nu fac înțelegeri oculte, să nu mă rog de nimeni, să nu negociez cu nimeni!”

sorin grindeanu

Guvernul Grindeanu a căzut, după ce astăzi moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 241 de voturi pentru și 10 împotrivă.

Guvernul condus de cărăseanul Sorin Grindeanu a picat, astăzi, după ce moțiunea de cenzură depusă de propriul partid a fost votată în Parlamentul României. Premierul Grindeanu a luat act de votul pentru moțiunea de cenzură, acesta mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost aproape în această grea încercare.

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile, precum și echipei mele. Sunt foarte mulți cei care și-au manifestat susținerea, iar energia lor mi-a dat puterea să trec cu capul sus prin aceste zile complicate pentru România!  Românilor le spun că îmi voi face datoria până la capăt, până când țara va avea un guvern funcțional. Așa cum am spus și până acum, sper ca PSD să reșească să numească viitorul premier. Important este să ieșim din acest blocaj și să transmitem investitorilor și cancelariilor din lumea întreagă faptul că România rămâne un mediu stabil și predictibil. Important este ca românii să simtă cât mai puțin efectele acestei crize politice. PSD nu înseamnă Liviu Dragnea. PSD nu înseamnă nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie să rămână unit. Voi rămâne în PSD, care nu trebuia să treacă printr-o asemenea încercare, să-și dea jos propriul guvern pentru că așa vrea un singur om! Sper ca în 6 luni să nu ajungem într-o situație similară. România nu merita așa ceva! Îi mulțumesc lui Victor Ponta. Apreciez foarte mult că a fost alături de mine. Le mulțumesc tuturor miniștrilor și le spun, așa cum am spus și până acum că trebuie să vină la serviciu și să-și facă datoria. Până va fi numit un nou guvern, trebuie să ne facem treaba! Am făcut ceea ce am crezut că este mai bine. Am ales calea cea mai grea, să nu accept funcții, să nu accept compromisuri, să nu fac înțelegeri oculte, să nu mă rog de nimeni, să nu negociez cu nimeni! Ci să fiu corect, transparent și să-mi fac datoria până la capăt în mod onest. Aveam această datorie față de țara mea!”, a fost mesajul transmis de premierul demis al Guvernului României, Sorin Grindeanu.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei