Social-democrații au blocat încă o dată constituirea noului Consiliu Local Reșița!

neconstituire cons local Resita

Din nou rumoare pe holurile Primăriei Reșița, după ce nici de această dată, în ultima duminică a lui iunie 2016, nu s-a putut intra în linie dreaptă în privința constituirii noului Consiliu Local al municipiului Reșița și depunerea jurământului de către primarul ales, Ioan Popa. Dezamăgirea și dezgustul se puteau citi pe fețele aleșilor prezenți la ședința de prânz duminicală, la care nu a lipsit nici prefectul județului, Florența Albu, cea care avea să constate lipsa cvorumului după nominalizarea consilierilor locali prezenți și… absenți.

Astăzi PSD-ul a împiedicat pentru a doua oară constituirea consiliului local. Este o reacție de neînțeles a grupării socialiștilor pentru că de trei ori cu Popa Mircea și de două ori cu Stepanescu Mihai nu ei au câștigat alegerile. Doi independenți care nici măcar nu se fereau să-și afișeze condiția. Dimpotrivă și pentru Popa, și pentru Stepanescu era o mândrie personală să spună că sunt fără de partid și vezi Doamne, valoarea lor personală i-a adus pe scaunul de primar al Reșiței. Și Reșița arată rău. Primarul și consiliul local sunt singurii responsabili de ceea ce înseamnă orașul Reșița.

Acum consiliul local nu se poate constitui pentru că PSD-ul nu vine la ședința de învestire. Aceiași socialiști reșițeni nu sunt în stare să-si depășească propria condiție și propriile ambiții. Asemeni penibiliștilor de la consiliul județean. Pentru acești aleși nu contează votul cetățeanului din Caraș-Severin și Reșița, contează doar interesul personal, interesul lui Crina, Benga, Vela, Schelean și al celorlalți.

Dacă pentru ziua de joi, numirea lui Ioan Popa, primarul ales, a întârziat iar acesta nu ar fi putut depune jurământul și prin urmare Reșița ar fi rămas fără un for decizional vreme de mai multe zile, de această dată se poate face trimitere la rea voință în cazul poziției adoptate de PSD.

Sperăm ca săptămâna viitoare când tot acest circ se va termina, votul dat de noi, oamenii Caraș-Severinului și ai Reșiței, să fie în sfârșit luat în considerare.

PSD-ul se confruntă, și de aici reacțiile pe care le are, cu o reală problemă: pentru prima dată după Liviu Spătaru, în 25 de ani, primăria Reșiței este câștigată de un om de dreapta, Nelu Tăiețelu’. PSD-ul se confruntă și cu o altă problemă, fericită de data aceasta. În pofida absenței PeNibiLiștilor va câștiga președinția consiliului județean prin Silviu Hurduzeu săptămâna viitoare.

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Ion

  Va ( ne) maritam soarta ! Un oraș las si incult asta merita ! Păcat de oamenii onesti care sunt tot mai. putini ! Bravo Crina .. Bravo Popa ! Sunteti niște smekeri !

 2. Cristian

  Domnul Mocioalca el este artizanul acestor jocuri murdare, desi autorul articolului nu ii aminteste numele. Oare care sa fie motivul, d-nule Taban ?!
  De ce nu apare si liderul psd-ist, Mocioalca alaturi de Crina si Benga, ca doar pe Vela nu l-ati omis?

  1. Toader

   Da, uitati ce declara demagogul amintit, la sedinta de la CJ, nu iti vine sa crezi, cat de prosti ne considera acesti indivizi, care ar trebui imediat anchetati de organele abilitate,sa spuna concret, la ce “oferte f. mari”se refera?

 3. Daniel Suciu

  Marcelinhio Veloso e de vina pt tot haosul din judetul Caras Severin din cauza ca nu ii iasa jocurile pe care le vrea si umbla cu valiza dupa el poate poate castiga el judetul . Ai distrus tot cu veninul tau pacat ca ai supt la san Sarpe Veninos ce esti

 4. lore

  PRIORITATEA NR.1 ? SCHIMBARIILE , SI ASA TREBUIE SA FIE , SA NU MAI RAMINA PS-DISTI IN FUNCTII DE CONDUCERE , SAR NICI UNUL . ASTA MERITA DUPA TOT CE AU FACUT.

 5. FOSOCLE

  Toata clasa politica romaneasca,deci implicit si cea din Banat,sau din Resita,ca sa fiu si mai concret,ESTE O TROACA DE PORCI!Ultimele jeguri sunt aciuite in politica,toti borfasii,bisnitarii,leprele,interlopii si mafiotii!!!NE MERITAM SOARTA!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei