Șoc! Fostul internațional Dorinel Munteanu declară că în presă au apărut numai minciuni!

modelmic

Legat de unele informații apărute în presă prin care se certifică sosirea pe banca tehnică a Metalului Reșița a fostului internațional și actualului antrenor Dorinel Munteanu, acesta declară că este o minciună și regretă dialogul privat avut cu Cătălin Rufă, cel care ar fi declarat presei că ar fi bătut palma cu „neamțul“.

Îmi pare rău că o discuție a mea cu domnul Rufă s-a transformat într-un articol de presă mincinos, eu nefiind chestionat de autorul articolului în legătură cu declarația făcută de patronul echipei Metalul Reșița. În continuare voi rămâne alături de echipă, ca și până acum dar aștept să văd astăzi la reunirea lotului pe cine se mai bazează în continuare Metalul Reșița și care sunt perspectivele acestei echipe care are un antrenor în care eu personal cred și care a dovedit până în prezent, Daniel Oprița“, a declarat pentru Reper 24, cel mai selecționat jucător al naționalei de fotbal a României, Dorinel Munteanu.

Vă reamintim că antrenorul Dorinel Munteanu este actualmente liber de contract, după experiența trăită cu formația azeră FK Gabala.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. LuxPhotoFuchs

    Cine crede că “Neamţul”, după ce a câştigat titlul cu Oţelul şi a antrenat “pe afară”, va sta pe banca rossonerilor este sau un visător cronic sau pluteşte în sfera interesului propriu…Declaraţiile lui Rufă sunt a unui om gata de a se îneca şi care are buzunarele goale fără banii reşiţenilor prostiţi de aşa zisul proiect al primarului. Totul seamănă a “frecţie la piciorul de lemn”!

  2. Padurar

    Si totuși mare păcat de ceea ce am văzut ca s-a putut in tur … Cum dracu ne-a tras pe sfoara Rufa asta … Vânzătorul de partide la colțul străzii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei