Silviu Hurduzeu: „Guvernul Cîțu a declanșat o operațiune perversă: lovește în vârstnici!”

sh

În proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani.

Deputatul PSD cărășean, Silviu Hurduzeu acuză în termeni duri Guvernul Cîțu că ar fi declanșat o operațiune perversă, care îi afectează dramatic pe pensionarii din România.

179356895_1859505440875865_5631381038597297823_n

Guvernul Austerității intenționează reducerea drastică a finanțării sănătății pentru persoanele peste 60 de ani, prin noi norme care scad punctajul medicilor de familie acordat de persoană pentru pacienții din aceeași grupă de vârstă.

După ce le-a înghețat pensiile și le-a tăiat din puterea de cumpărare, acum le taie din serviciile de sănătate, în plin vârf pandemic.

În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernul Coaliției PNL-USR PLUS-UDMR lovește în vârstnici:”, este concluzia parlamentarului de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. B.

    Cel mai neonazist guvern din cei 31de ani de la lovitura de stat din ’89!Cum să îți omori cu zile propriul popor?Pe ăștia nu îî sinucide nimeni, n-au mame, tați,bunici ?Asta a ales românii, natie de expendablesMai o zvastică ne lipsește pe drapelul țări.Din ce în ce mai bine ne merge!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei