Ofertă bogată de locuri de muncă în săptămâna premergătoare Zilei Internaționale a Muncii

 

locuri de munca

1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, vine cu o ofertă bogată din partea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș Severin. Nu mai puțin de 181 de locuri de muncă sunt disponibile pentru doritori, prin agențiile locale din Bocșa, Caransebeș și Reșița, după cum ne-a precizat Carla Goagă, purtător de cuvânt al instituției.

Pe fiecare localitate, oferta este următoarea:

În Bocșa sunt 10 locuri disponibile în următoarele meserii: electrician, electromecanic, frezor universal, inginer electromecanic, inginer mecanic, inginer proiectant, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, programator fabricație și sudor.

Pentru Caransebeș se oferă 69 de posturi. Sunt căutate persoane pentru meseriile: Agent de securitate,  confecționer cablaje auto (60), lăcătuș mecanic  și programator producție.

Oferta cea mai diversificată este în municipiul Reșița, unde sunt disponibile 102 locuri de muncă în meseriile: actor, conducător auto transport rutier de mărfuri, contabil,  contabil șef, controlor calitate, dulgher, economist, electrician , electrician (secția transport tehnologic), electrician autoutilaje, electrician în construcții, electrician (serv metrologic), epurator gaze,  femeie de serviciu,  fierar betonist, inginer construcții, inginer electromecanic, instalator  apă canal, lăcătuș, lăcătuș mecanic, maistru mecanic,  mașinist la mașini pentru terasamente, mecanic utilaj, minier la suprafață, muncitor costumier recuziter, muncitor necalificat, operator oțelărie mașină de turnare, operator sudare țevi și fitinguri, oțelar, referent, secretar literar, șef serviciu, șofer, șofer autocamion, strungar, sudor, sudor electric, tehnician, turnător, turnător finisor și zidar.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei