Servicii de asistență medicală mai accesibile pentru locuitorii comunei Dognecea

dog

Cu ajutorul banilor europeni, în comuna Dognecea din Caraș-Severin se va înființa un centru comunitar integrat pentru creșterea accesibilității la serviciile de asistență medicală comunitară furnizate integrat cu cele sociale și educaționale. Proiectul prevede reabilitarea și modernizarea unei construcții existente din comună și transformarea ei într-un centru comunitar integrat, cu următoarele funcțiuni: medicală,  socială și educațională.

Centrul va respecta condițiile de compartimentare necesare pentru cele trei tipuri de activități și va fi dotat cu echipamentele necesare funcționării, iar investiția totală este de peste un milion și jumătate de lei, dintre care peste 460.000 lei, bani nerambursabili. Edilul localității, Remus Rof, estimează că peste 300 de persoane vor beneficia de infrastructura creată.

Proiectul este implementat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale; și are o durată de implementare de 18 luni.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei