Senatorul Ionuț Chisăliță: „Nu am nicio legătură cu șpăgile de la Arad!”

modelmic

După ce a fost audiat săptămâna trecută în dosarul de trafic de influență și corupție în care sunt implicate și nume ale unor social-democrați, senatorul Ionuț Chisăliță a fost astăzi la sediul DNA Timișoara, pentru a i se aduce la cunoștință calitate de inculpat în dosarul de la DRDP Timișoara.

„Vreau să fac o precizare foarte clară! Nu am nicio legătură cu șpăgile de la Arad, în rest ce am avut de declarat, am declarat procurorului, repet, nu am avut legătură cu șpăgile!”, au fost cuvintele lui Ionuț Chisăliță care a recunoscut că a fost chemat în calitate de inculpat la DNA.

Vineri, la DNA Timişoara au fost audiaţi deputatul Luminiţa Jivan, fostul ministru al Apărării şi vicepremier Mihai Fifor, dar şi fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, citaţi ca martori în dosar.
ICCJ judecă, marţi, contestaţia depusă de DNA la măsurile dispuse în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara. Trei dintre inculpaţi au fost plasaţi sub control judiciar, iar cinci au fost puşi în libertate.

DNA a contestat măsurile dispuse anterior de magistraţii ICCJ, respectiv control judiciar faţă de Horgea Cristian, Miuţescu Elisabeta şi Ispravnic Cristian Ilie şi punerea în libertate a inculpaţilor Dima Cristian, Lucaciu Mircea Andrei, Pascu Patriciu-Mirel, Băeţan Vasile-Alin şi Stoenescu Anca-Patricia.

Elena FRANȚ
Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei