Ședință maraton la Consiliul Județean Caraș-Severin „soldată“ cu un nou vicepreședinte

a

Ședință maraton ieri, la Consiliul Județean Caraș-Severin, în urma căreia forul județean are un nou vicepreședinte în persoana lui Marius Isac, omul pe care și l-a dorit Romeo Dunca să îi fie secund. După 8 ore de dezbateri, discuții, interpelări, toate proiectele propuse a fi dezbătute, au fost aprobate. La finalul întâlnirii, președintele Romeo Dunca, secondat de proaspătul vicepreședinte Marius Isac, au mai găsit puterea de a se întâlni cu mass-media locală, într-o scurtă conferință cu presa.

Președintele forului județean Romeo Dunca, a concluzionat întâlnirea de ieri: „Am încheiat ședința maraton, 8 ore, am rezolvat toate punctele, am atins toate problemele, s-a hotărât, avem aprobări pe toate hotărârile propuse. Avem și un nou vicepreședinte și sperăm să mergem mai departe și să facem treabă așa cum am promis. Îl felicit pe domnul Marius Isac, mă bucur că am găsit unitate și că am reușit să trecem și peste niște momente mai delicate, în care am demonstrat că am plecat pe un drum și rămânem hotărâți și uniți și cred că rezultatele le putem aștepta, pentru că ne-am făcut datoria, toată echipa“.

La rândul său, proaspătul ales de către consilierii județeni în funcția de vicepreședinte, Marius Isac a declarat presei: „ Vreau să mulțumesc domnului președinte Vela pentru încrederea acordată, precum și domnului președinte Romeo Dunca pentru încrederea pe care mi-a arătat-o pentru a ocupa această funcție publică, colegilor din Biroul Permanent Județean al PNL care ieri mi-au acordat votul de încredere și sper ca în continuare să putem face o echipă împreună. Nu sper, ci sunt sigur că vom face o echipă bună împreună și vom face lucruri frumoase pentru județ. Rămâne de văzut ce atribuții îmi dă domnul președinte ca să mă apuc de treabă“.

Referitor la posibilele atribuții pe care le va avea Marius Isac din funcția de vicepreședinte al forului județean, Romeo Dunca a mai adăugat: „Marius, de când a venit, m-a ajutat și în ultimul timp s-a ocupat de partea de asistență socială; acolo am deschis niște fronturi. Desigur, este un loc foarte delicat care trebuie tratat cu maximă atenție și una dintre sarcinile dânsului va fi să gestioneze acest sector, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului“.

Echipa liberală aflată la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin are în acest moment toate pârghiile necesare pentru a realiza promisiunile din campania electorală, între care amintesc: valorificarea potențialului turistic al Banatului Montan, grijă față de bogățiile județului, economisire și chibzuință în cheltuirea banului public, crearea de locuri de muncă bine plătite. Aceste promisiuni au fost făcute de Romeo Dunca în prima sa conferință de presă, în primăvara anului trecut,  după un Birou permanent Județean când s-a anunțat că va fi candidatul liberalilor la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș Severin. Tot atunci s-a lansat sintagma „Un trio pentru viitorul Reșiței și al județului Caraș-Severin: Marcel Vela, Nelu Popa, Romeo Dunca“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei