Secretarul județului a dat declarații celor de la DNA! Vezi ce a spus despre Sorin Frunzăverde!

modelmic
Secretarul județului Caraș-Severin, Darian Ciobanu, a confirmat, într-o declarație dată la DNA rolul jucat de președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, în presiunile exercitate asupra primarilor cărășeni în dosarul „voturi pentru Iohannis”.

Conform Pressalert, Ciobanu a declarat că a fost chemat la o discuţie împreună cu Ghiorghioni de către Sorin Frunzăverde, discuție în cadrul căreia preşedintele Consiliului Județean Caraş-Severin le-ar fi cerut celor doi să vorbească cu primarii în numele său și să facă presiuni asupra acestora cu scopul de a atrage cât mai multe voturi pentru Klaus Iohannis.
 
Ne-a mai cerut să spunem că mesajul vine din partea lui şi că doreşte ca primarii şi secretarii să se implice în motivarea electoratului să îl voteze pe candidatul Klaus Iohannis. În această întâlnire, Frunzăverde Sorin i-a cerut în mod imperativ, vocal, şi lui Ghiorghioni Ionesie să se întâlnească cu primarii migratori, în principal cu primarii PSD, mesajul fiind acelaşi, respectiv implicarea primarilor în motivarea electoratului să îl voteze pe candidatul Klaus Iohannis, cu precizarea că, în funcţie de procentul obţinut, se va ţine cont de alocările bugetare pentru anii 2015 – 2016“, a declarat Ciobanu în fața celor de la DNA.
 
De altfel, discuția purtată de Frunzăverde cu Ghiorghioni și Ciobanu cu doar câteva zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențial a fost înregistrată de cei de la DNA, stenogramele fiind făcute publice în urmă cu aproximativ trei luni.
 
 
O altă discuție, purtată de Sorin Funzăverde şi Ionesie Ghiorhioni a doua zi după turul doi al alegerilor prezidenţiale a fost și ea înregistrată. În cadrul acesteia, cei doi au concluzionat că o parte din rezultatele obținute de Iohannis în Caraș-Severin se datorează şi presiunilor făcute în zilele anterioare.
Karina TINCUL
Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. constantin

    Ce frumos si corect era ca domnul secretar sa fi zis DA domnilor anchetatori si eu am facut si eu am furat si eu am facut smenuri ,eee ce tovarasie la greu dam de cur napoi ,sau ziua cu steagu sus si seara cu el in fund

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei