Se fac angajări la Spitalul de Urgență din Reșița!

modelmic

Mai multe posturi vacante de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița ar putea fi ocupate în perioada următoare. Reprezentanții unității spitalicești au anunțat scoaterea la concurs a 7 posturi de medici în mai multe specialități. 

Conform anunțului primit la redacție este vorba de următoarele posturi:

  • un post de medic specialitatea Boli infecțioase la Cabinetul de Boli infecțioase
  • un post de medic specialitatea Boli infecțioase la Serviciul de Prevenire și control al infecțiilor nosocomiale
  • un post de medic specialitatea Pediatrie la secția Pediatrie
  • un post de medic specialitatea Hematologie la Compartimentul Hematologie
  • Un post de medic specialitatea Oncologie medicală la Secția Oncologie
  • un post de medic specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la Secția Neorologie – Compartiment Recuperare medicală neurologie
  • un post de medic specialitatea Neonatologie la Secția Neonatologie.

La concurs se vor putea prezenta rezidenți aflați în ultimul an de pregătire, specialiști ori medici primari confirmați în specialitățile menționate. Taxa de înscriere la concurs este de 200 de lei, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, Violeta Florea.

Cei interesați de înscrierea la acest concurs trebuie să știe că dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte: cerere în care se menționează postul pentru care doresc să candideze, copie xerox de pe diploma de medic și adeverință de confirmare în gradul profesional, acte doveditoare pentru calculul punctajului prevăzut în Anexa nr 3 a ordinelor menționate, declarație scrisă că nu au fost condamnați penal pentru fapte care îi fac incompatibili cu postul pentru care doresc să concureze, certificat privind starea de sănătate, dovezi că în ultimii cinci ani nu au fost sancționați de unitățile în care a activat și de Colegiul Medicilor din România, copie xerox de pe autorizația de liberă practică, chitanță de plată a taxei de concurs.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0255 – 22 78 30.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei