Romeo Dunca a votat pentru „finalizarea Revoluției începute în 1989”!

dunca

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a votat în jurul orei 17:00 la secția de votare din cartierul Câlnic unde șeful administrației județene are domiciliul.

Cu o stare de spirit foarte bună, glumind cu jurnaliștii, Dunca a vorbit despre motivele pentru care s-a prezentat astăzi la vot.

71520355-0c9f-4a1e-9f11-1aec417d6e10

Am votat pentru schimbare și pentru finalizarea Revoluției începute în 1989. Întâmplarea face că în 1989 am fost în balconul unui consiliu județean, acum în 2020 sunt în alt consiliu județean și sper ca revoluția începută atunci să o terminăm astăzi la ora 21:00.

Așa să ne ajute Dumnezeu și să avem norocul să putem să facem ceea ce ne dorim în așa fel încât să nu mai putem să ne plângem că am dorit să schimbăm și nu am reușit!”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei