Romeo Dunca: „Aducem normalitatea la Consiliul Județean Caraș-Severin”

modelmic

Învestit în funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în urmă cu aproximativ o lună de zile, Romeo Dunca anunță schimbări nu doar la organigrama forului județean, ci și la sediul clădirii în care își desfășoară activitatea. Și nu doar le anunță, unele mici modificări putând fi deja observate.

Astfel, au dispărut de pe holul CJ portretele celor șase președinți care au condus în trecut forul județean, la intrarea în sala de ședințe fiind amplasată în schimb o placă cu numele acestora și perioada în care s-au aflat la conducerea județului. În locul lor, au fost puse tablouri ale unor români care s-au evidențiat în diverse domenii, Eftimie Murgu, Traian Vuia, Mihai Eminescu sau Constantin Brâncuși.

Acești înaintași ai neamului trebuie să ne motiveze. Întotdeauna când intrăm aici trebuie să îi vedem și să știm să avem respect pentru munca lor, pentru ceea ce și-au dorit ei pentru poporul acesta.

Aducem normalitatea la Consiliul Județean și credeți-mă ca să am forță și plăcere ca să intru aici trebuie să mă uit în stânga să văd niște oameni de referință ai neamului românesc și să știu că atunci când intru acolo trebuie și eu să nu mă fac de râs în fața românilor care așteaptă mult de la noi”, și-a motivat opțiunea Romeo Dunca.

modelmic

Pe de altă parte, luna viitoare se va lucra la schimbarea dalelor de pe scările Consiliului Județean și ale Sălii Polivalente, iar la începutul anului viitor vor fi îndepărtate urmele incendiului izbucnit în vara acestui an la structura de pe acoperișul clădirii administrative din centrul Reșiței.

Până în 15 decembrie materialele vor fi duse sus, iar în ianuarie se vor apuca de treabă. Nu am găsit încă finanțare, dar caut proiecte care nu sunt realizate, depășite de termen și unde au fost alocați bani hai să zicem un pic dubios și o să facem niște corecții.  Vom termina până la Crăciun și treptele și de la Consiliul Județean și de la Sala Polivalentă, pentru că centrul arată prea frumos ca să îl știrbim cu niște să le zicem ombilicuri rămase nerezolvate”, a precizat pentru Reper 24, președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Flotantul

  E bine sa te uiti la acele tablouri , dar cultura ta generala in comparatie cu a lor e o imensa diferenta, esti cam 0,001 , tu esti un flotant in Judetul asta, ai amenintat ca vi si faci dreptate in Judet si ca o sa dispara hotii,dar din cate se vede doar interesele firmei Dunca le urmaresti, ce curatenie e aia in CJ , dai afara 157 si angajezi 163 , ai nevoie de conilieri personali ? Astia sunt banii publici cheltuiti aiurea, din prima sedinta de CJ , ne arati interesul ca firma ta Dunca Imobiliare sa
  Fure banul public si tu sa profiti la finalul mandatului, daca esti asa transparent cum spui , vrem sa vedem proiectul da hotarare depus in cadrul sedintei cu referire la Nedeia Dunca imobiliare ? Esti la fel de hot si mincinos ca ceilalti.

 2. imoGen

  OMBILÍC, ombilicuri, s. n. Orificiu abdominal prin care trece cordonul ombilical la fetus; buric. – Din fr. ombilic.

  Cu ocazia asta poate se mai uită și moșierul dunca prin DEX să verifice cuvintele înainte să le folosească. Mai era unul pe la PNL care-i dădea cu “reziliența”.

  P.S. Redacția, publicați și voi comentariile mai rapid, nu la două zile după ce apare articolul.

 3. Cetățeanul Trollmentat

  Foarte bine! Aruncă la tomberon portretele lipitorilor ce au supt CJ aproape 30 de ani. Nu merită nici măcar o plăcuță, poate doar una la Popa Șapcă pt cei încă în viață. Spor la curățenie!

 4. Ramona

  Sunteti TARE dl.Dunca!!! FELICITARI!!!
  Faceti curatenie, avem nevoie!
  Va sustinem de departe cu gandul, inima si cu banuti ce-i muncim in strainatate, deoarece ii investim acasa.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei