Români din Spania, Italia şi Austria sunt alături de cei de acasă

j
ROMÂNII DIN DIASPORA AJUTĂ SINISTRAȚII DIN ȚARĂ
a inceput campania ”  Români pentru Români”
        
FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) a demarat Proiectul Umanitar intitulat ‘Români pentru Români’ destinat sinistraților în urma inundațiilor din țară.
Proiectul constă în strângerea de pături, haine și alte alimente ușoare, neperisabile și se va desfășura în mai multe orașe din Europa. Primul loc de colectare a ajutoarelor este in Localul Cultural din Coslada, Str. Eduardo Torroja 59 din zona Madrid, Spania.
 
În zilele următoare vor fi deschise alte puncte pentru colectarea ajutoarelor în: Madrid, Valencia, Tarragona (Spania), Roma, Verona, Torino (Italia) și la Gratz in Austria.
 
Daniel Țecu a trimis o scrisoare Ministrului pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici în care i-a cerut sprijinul pentru transportul ajutoarelor.
 
 
“Cred în spiritul solidar al românilor din Diaspora care de câte ori au fost chemați să-i ajute pe cei ramasi acasă au făcut-o cu bucurie. Sper ca și autoritățile din România să sprijine proiectul nostru umanitar astfel încât, ajutoarele noastre strânse cu atâta grija să ajungă la familiile sinistrate și greu încercate”, a declarat, Daniel Țecu, președinte FADERE.
 
Prensa FADERE
20.04.2010
Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Mariana Mihaila

    Toata stima si respectul pentru initiativele de ajutoare umanitare pe cate Daniel Tecu le ia. Intotdeauna este prezent si ofera o mana de ajutor celor in nevoi. Bravo voua celor care sustineti si faceti cunoscute aceste actiuni!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei