„Riscul de prăbușire a fost eliminat“ – afirmă primarul comunei Mehadia, Petru Bardac

1

Pe la jumătatea lunii martie vă informam de o fisură apărută în lateralul unui bloc din localitatea Mehadia din Caraș-Severin, fisură ce risca să dărâme întregul perete lateral al blocului. Cu toate apartamentele cumpărate de locatari, dar în lipsa unei asociații juridice de proprietari, implicarea locatarilor în reabilitarea blocului devenea anevoioasă. În acest context Primăria, în calitate de administrator al clădirilor, a hotărât să intervină.

După eliminarea pericolului de prăbușire iminentă și a dezafectării unui chioșc aflat chiar la parterul blocului, chioșc ce putea fi distrus în cazul unei prăbușiri, administrația locală a trecut la fapte. Edilul Petre Bardac precizează: „Blocul care a fost afectat de ploi și infiltrații și a cărui perete era în risc iminent de prăbușire a fost reabilitat. Am reușit să-l consolidăm, astfel încât zidul lateral a fost reașezat la starea inițială și acum nu mai prezintă niciun pericol. L-am consolidat cu bride, l-am lipit de structura de rezistență și în prezent nu mai există riscul desprinderii și prezintă siguranță și pentru locatari ori trecătorii din zonă“.

Lucrările s-au efectuat cu niște costuri minime de la buget, în regie proprie cu angajații primăriei“ a mai afirmat Petru Bardac, primarul comunei Mehadia din județul Caraș-Severin.

Edilul a mai făcut referiri și la promisiunile din campania electorală, promisiuni pe care actuala echipă de guvernare nu le pune în practică, cu referire la alimentările cu gaz, dar și la lipsa finanțării unor proiecte de interes pentru locuitorii comunelor:  „Eu încerc ca tot ce am promis în campania electorală aici, pe plan local,  să transpun în practică“, a mai precizat acesta.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei