Încă un minor, dispărut de acasă; ați văzut-o?

 

minor

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat dintr-un centru de asistență socială din municipiul Reșița și nu a mai revenit până în prezent. Noaptea trecută, la ora 23:10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către reprezentanții centrului despre faptul că în jurul orei 21:30, FARCAȘ ANTONELA REBECA a părăsit centrul fără învoire și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 48 kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochi negri, fața rotundă. La data plecării purta o cămașă maro cu carouri, blugi albaștri tăiați în partea din față, pantofi sport negri.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

De menționat că nu este pentru prima dată când minora este căutată de polițiști după ce a dispărut de la domiciliu. În luna mai, mama fetei a anunțat Poliția Municipiului Reșița că fata a plecat din zona unui parc de pe raza municipiului Reșița și nu a mai revenit la domiciliu. Minora a fost găsită o zi mai târziu și încredințată reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei