Reșița rămâne cel mai ofertant oraș din Caraș-Severin în privința locurilor de muncă

job

Cu 107 locuri de muncă vacante, oferite prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Reșița rămâne de departe, cel mai ofertant oraș din Caraș-Severin. În această săptămână se mai adaugă în lista celor de la AJOFM Caraș-Severin doar Caransebeșul cu 4 posturi disponibile, în meseriile: șef serviciu pază, săpător manual și sudor.

Pentru municipiul de pe Bârzava sunt oferite locuri de muncă în meseriile: actor, agent securitate /paznic, brutar, confecționer, contabil șef, controlor calitate, electrician,  electrician (secția transport tehnologic), electrician (serviciul metrologic), epurator gaze, inginer construcții, inginer electromecanic, lăcătuș, lăcătuș mecanic, lucrător bucătărie (spălător vase), lucrător comercial, lucrător salubritate, maistru mecanic, manipulant marfă, mașinist la mașini pentru terasamente, muncitori necalificați, costumier, operator oțelărie mașina de turnare, oțelar, referent, secretar literar, șef serviciu, șoferi, strungar, sudor, tehnician, turnător, turnător finisor și zidar.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul AJOFM din Reșița, strada Traian Lalescu, de la sediile locale ale instituției sau de pe situl www.anofm.ro.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Țeapă la proști

    Muncă multă și pretenții mari și bani ioc asta fac patronii din firmele de cacao din CS,sclavie pură. Angajati migranți, numai așa își dau foc la valiză stăpânii de sclavi.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei